Kuriatka zavárané naslano
Foto: Eruska25Kuriatka zavárané naslano Kuriatka sú veľmi vďačné huby, vhodné do praženice, do polievky, na omáčku. Takto zavarené sa dajú použiť čerstvé.
Huby v hubovom vývare
Foto: MijaitaHuby v hubovom vývare Super zavařené houby, připravené ihned k použití. Zavařuji tak hlavně ty houby, které jsou mi vzácné, které se nehodí na sušení, ani na smaženici.
Huby zavárané na prírodno bez nálevu
Foto: AfatagaHuby zavárané na prírodno bez nálevu Takto ma naučila zavárať huby kedysi kamarátka z Moravy, zdalo sa mi to divné, ale môžem len doporučiť, huby sú skoro ako čerstvé, zostáva v nich chuť a čiastočne aj tvar.
Nadstavené zavárané kuriatka
Foto: MariamkaNadstavené zavárané kuriatka Ak je húb pomenej, dajú sa vyvážiť zeleninou a máte chutný hubovo-zeleninový sterilizovaný šalát.
Huby naložené v soli
Foto: LuceroHuby naložené v soli Pred použitím treba huby dôkladne premyť v studenej vode aj niekoľko krát, aby neboli slané.
Michalky v sladkokyslom náleve
Foto: OcoMichalky v sladkokyslom náleve Nakladám ich aj s cesnakom alebo feferónkou alebo baraními rohmi, aby boli pikantnejšie.
ANKETA: Už máte pozavárané nejaké tohtoročné huby?
Diskusia k článku