Súťaž:
Pridaj recept z francúzskej kuchyne a vyhraj DVD Julie & Julia

Varecha.sk, 24. februára 2010     5 minút čítania

VYHODNOTENIE súťaže o 3 ks DVD s filmom Julie & Julia [Aktualizácia 8.3.2010]


Ďakujeme súťažiacim za inšpiratívne recepty z francúzskej kuchyne. DVD s filmom Julie & Julia získavajú tieto recepty:

  • Bravčová panenka so šampiňónovým prelivom od užívateľky evusik
  • Quiche - francúzsky koláč od užívateľky klaura
  • Fondue bourguignonne-Topené burgundské mäso od užívateľky cokomilka
  • Výhercov budeme kontaktovať e-mailom na adresu, ktorú zadali pri registrácii na Vareche.


    Pôvodný text článku:

    Stačí pridať vlastný recept z francúzskej kuchyne na stránku Varecha.sk. Fantázii sa medze nekladú, čím nápaditejší recept bude, tým je vaša šanca na výhru vyššia! Súťaž sa začína v stredu 24. 02. 2010 o 08:00 a končí v nedeľu 7. 3. 2010 o 24:00.
    Z receptov pridaných počas súťaže vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú DVD Julie & Julia od spoločnosti Bontonfilm.



    Kulinárska legenda prináša frustrovanej sekretárke nový recept na život vo filmu Julie & Julia. Prežite príbeh, v ktorom životné osudy a kniha kuchárskych receptov autorky Julie Child (Meryl Streep) inšpirovali neskúsenú spisovateľku Julii Powell (Amy Adams), aby počas 365 dní uvarila všetkých 534 receptov a zasvätila tak celú novú generáciu do kúziel francúzskej kuchyne. Vo vedľajších rolách lahodnej komédie o radosti, posadnutosti a masle, ktorú nakrútila režisérka Nora Ephron, sa predstavuje Stanley Tucci (Diabol nosí Pradu). Dobrú chuť!




    Pozor! Súťaž má ešte jednu podmienku – pridaný recept musí obsahovať fotku vášho kulinárskeho výtvoru. V prípade problémov s pridaním fotky nám ju pošlite na adresu redakcie: redakcia@varecha.sk (samozrejme s poznámkou, ku ktorému receptu fotka patrí).

    Pripomíname, že súťažný recept musí byť z francúzskej kuchyne (francúzske zemiaky sa nerátajú :-). Pri vkladaní súťažného receptu mu nezabudnite priradiť tag francúzskej kuchyne - vo štvrtom kroku pridávania receptu v kategórii "Národné kuchyne" označte "Francúzska kuchyňa".
    Zoznam všetkých súťaží
    Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína stredu 24. 2. 2010 o 8:00 a končí v nedeľu 7. 3. 2010 o 24:00.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu francúzskej kuchyne označeného tagom "francúzska kuchyňa" s fotografiou jedla, ktoré bolo pripravené súťažiacim, počas trvania súťaže.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty. V kompetencii poroty tiež bude zváženie, či je recept oprávnene zaradený do francúzskej kuchyne.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený, no jeden súťažiaci môže vyhrať iba jednu z troch cien.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, kvalita fotografie.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk do 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne ale balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    sjuz
    Tak to by som brala:), ale keď ja mám radšej taliansku kuchyňu... :(
    Aj keď moje obľúbené francúzske jedlo je Coq au vin, a levanduľová zmrzlina, ktorú som asi pred 20timi rokmi jedla v La Provance v Prahe... :), a neviem, ako sa robí :))
    klaura
    Veľmi pekne ďakujem za výhru. Potešila ma. Všetkých vás pozdravujem. :)




     



    TOPlist