Pomaly pečené mäso:
Recepty pre trpezlivých

Redakcia Varecha.sk, 21. novembra 2016     7 minút čítania

Dlhé zimné večery - to je ten správny čas na vyskúšanie receptov, ktoré zaberú viac času. Síce ich príprava trvá dlhšie, o to viac potešia pochvaly vašich stravníkov.

Pomaly pečený močing so šampiňónmi


Foto: Radox1



Pomaly pečené bravčové chvosty


Foto: Timara



Pomaly pečené srnčie stehno


Foto: Kimlo



Pomaly pečené jahňacie stehno


Foto: Palokuchki



Glazovaný bôčik


Foto: Radox1



Bravčová lopatka s kosťou pomaly pečená


Foto: Patroveckypitrs



Pomaly pečená kačka


Foto: Egreska



Hovädzie bourguignon


Foto: Zemo



Pomaly pečená hruď z kozliatka s plnkou s vnútornosťami


Foto: Sjuz



Pomaly pečená bravčová panenka a dubákové rizotto


Foto: Celero







Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň
















Diskusia k článku

bubaya
Bravčové chvosty? A ja to dávam len do segedínu, ved to musí byť manna nebeská. Hneď vyskúšam.






 



TOPlist