Pomaly pečená kačka

egreskaEgreska, 39 ročná žena, Ružomberok, 31. marca 2010 15:15
Ďalšie jej recepty »

Pomaly pečená kačkaFoto: egreska

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kačku večer pred pečením riadne umyjeme,nasolíme a orascujeme. Vložíme do pekáča v ktorom sa bude piect a dame na noc do chladničky.Ja pečiem v rímskom hrnci,v nom chutí najlepšie.Na druhy den rano zapneme ruru na 140-150 st a kačku tam šupneme tak ako je.Nič nepodlievame ,nič s nou počas pečenia nerobíme ,ani neotvarame ruru .Kačku pečieme asi štyri hodiny, potom do hrnčeka zlejeme mast čo sa vytopila a kačku dame ešte zapiect odokrytu na 200 st par minut.

  2. 2

    Kačka je fantasticka a bez roboty, uz ju takto robím roky .

ohodnoť recept:
Hlasovalo 13 ľudí (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist