
Foto: Kimlo
Moje obložené chlebíčky (fotorecept)

Foto: Jerica
Treska v majonéze

Foto: Butcher
Parížsky šalát

Foto: Janocka84
Utopenci (fotorecept)

Foto: Gordonko
Feferónový šalát

Foto: Kimlo
Obložené ruské vajcia

Foto: Bambuch
Rybací kusový šalát (fotorecept)

Foto: Tinca
Aspikové tortičky (fotorecept)

Foto: Evusik
Makové pirôžky (fotorecept)

Foto: Lenka1503
Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?
Kliknite TU
Sladučké banánové koláče pre každého
Natrite im to: Sladké nátierky z minimálneho množstva surovín
Československá klasika: Zákusky, ktorých kvalitu overil čas
Nie sme žiadne bábovky: 10 užitočných receptov pre kuchárov-začiatočníkov
Tieto koláče si zamilujete! Prečo? Lebo to sú tie pravé orechové!
7. november:
Recepty, ktoré ani socialistická revolúcia nedokázala poraziť
Pre bojkov aj odvážnych: Halloweenske recepty našich Varecháčov
Čo dnes na večeru? Tofu na 10 spôsobov
Jedlom proti prechladnutiu: 10 receptov, ktoré nedajú vírusom šancu
Karoténové bomby:
10 bombastických receptov s mrkvou



t, ze som veganka, takze iba vegan food. Nastastie uz je dostat vsetko vo vegan verzii.
Samoobslužné jedálne ponúkali aj na "stojáka" kompletný obed: knedlo-vepřo-zelo, segedínsky a maďarský guláš, pečené plnené fašírky so šalátom, španielsky vtáčik s ryžou...... a veľa druhov jedál zo zabíjačiek: podbradok, varené údené koleno, pečené koleno, huspeninu, zabíjačkové taniere s kyslou kapustou, veľa druhov desiatových polievok ktoré sa jedli s bosniakom alebo pletenkou.
V predajniach "Ryba" boli tiež dlhé úzke pulty kde ste si mohli zjesť svoj šalát s pečivom, a zapiť kofolou alebo pivom. Mimochodom rybacie konzervy všetkých druhov boli oveľa väčšie ako dnes, ale aj ryby v nich obsahovali veľké kusy mäsa.
varecha.pravda.sk/recepty/slane-bosniaky-fotorecept/38325...
nie su uuuuuplne take, ale vyborne
Ale su dobre, lenze je to ovela zlozitejsie ich najst. Reklama, pekny obchod neznamena nic, plus tym ze nie su CSN normy tak staci zmena kuchara a to co bolo dlho dobre uz nie je.
To bude zaujmave ako klesne kvalita, velkost porcii ked sa teraz otvori po dvoch mesiacoch.