Nie je len na čaj:
3 nové nápady, na čo použiť termosku

Jana Klimanová, 7. júna 2024     2 minúty čítania

Termoska vám môže poslúžiť aj inak než len na uchovávanie teplého nápoja. Vďaka týmto tipom vás už nekonečný rad pred stánkom s občerstvením na výlete nemusí trápiť.



Foto: Shutterstock

1. Teplé párky

Dali by ste si počas túry teplé párky? Tak nabudúce do termosky vložte párky a zalejte ich horúcou vodou, v ktorej ste ich 10 minút prehrievali - zostanú teplé a chutné. Stačí ich z termosky vybrať, pridať horčicu, chutný chlebík a občerstvenie je raz-dva na stole. Alebo na deke.

2. Nanukové osvieženie

Čo by ste na prechádzke počas teplých dní dali za studený nanuk! Dá sa to poriešiť. Naplňte termosku ľadovými kockami a vložte do nej nanuk v pôvodnom obale. Veľkosť nanuka, samozrejme, prispôsobte priemeru hrdla vašej termosky. Ideálne riešenie pre osviežujúci dezert na cestách.



Foto: Shutterstock

3. Dobrá polievočka

Termoska na nápoje je ideálna aj na prenášanie teplých polievok a vývarov. Vďaka svojmu tvaru sa ľahko zmestí do tašky alebo batohu a udrží obsah teplý celé hodiny.



Foto: Shutterstock

Predtým, než dáte horúcu polievku do termosky, termosku nahrejte teplou vodou. Ak ste "polievkoví", je to pre vás to pravé riešenie.



ANKETA: Nosíte si so sebou na výlety termosku s teplým čajom alebo kávou?

80,0%



20,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist