
Lucia miluje dlhé prechádzky a pri moderovaní aj v živote sa pustí aj do dobrodružstiev.
Foto: Archív Lucie Hlaváčkovej
Dáš si aj niečo hriešne, napríklad rezeň alebo čipsy?
Samozrejme, dám si aj rezeň, milujem ho. Ale keď ho jem, nevnímam to ako hriech, ale radosť. Jedlo si treba užívať. Nie je to náš nepriateľ, ak ovládame potrebnú teóriu. To znamená, že pokojne môžeme všetci jesť to, čo nám chutí. Otázne je, koľko si toho napríklad naložíme na tanier.
Rada cestuješ. Ktorá svetová kuchyňa ti najviac vyhovuje?
Talianska kuchyňa je moja topka. Pre cestoviny, víno, tiramisu, focacciu, parmezán a olivový olej.
Keď si robila klasickú novinárku v spravodajstve, predsa len si bola tou, ktorá sa pýtala. Teraz si aj na druhej strane, spovedáme teba. Ako si sa s tým vyrovnala?
Úprimne, radšej spovedám, ako som spovedaná, ale nemusím sa s tým teraz špeciálne vyrovnávať. Beriem to ako súčasť mojej práce. Plus-mínus je väčšina rozhovorov ladená podobne. Najviac všetkých zaujíma Teleráno, vstávanie a, samozrejme, klasika sú otázky na môjho dedka či sestru Mišku.
Čo najviac obdivuješ na tvojej sestre topmodelke Miške Hlaváčkovej?
Obdivovala som ju odmalička. Je to moja staršia sestra, takže je to zrejme prirodzené. Keby som mala vypichnúť prvú jednu vec, poviem zručnosť. Čoho sa chytí, či už je to šport, alebo nejaké remeslo, všetko jej ide.
Pre mňa si krásna modelka aj ty v tých pôsobivých róbach v Let ́s Dance alebo keď vidím, aké nádherné foto postuješ z fotení editoriálov. Musela si špeciálne upravovať jedálny lístok počas šou, aby ti sadli aj extravagantnejšie kúsky?
Nemusela. Ale sprísnila som si minulý rok sama režim a poctivo som cvičila každý deň, aby som sa cítila ako-tak komfortne v obtiahnutých šatách.
Diskusia k článku