Magazín

Moravský štraser

Fedor Malík:
Moravský štraser

Nemal som to šťastie v živote.
2 minúty čítania

Šéfkuchár Gabriel Kocák – Slovenskú gastronómiu treba oživiť

Osobnosti:
Šéfkuchár Gabriel Kocák – Slovenskú gastronómiu treba oživiť

Sympatický a šikovný šéfkuchár Gabriel Kocák (34), rodák z Medzeva, zbieral skúsenosti na kulinárskej pôde v zahraničí.
23 minút čítania

Masový koláč

Fedor Malík:
Masový koláč

Neopravujte ma, prosím, prehlasované „ä“ do nadpisu nepatrí.
2 minúty čítania

Šariš v elitnej spoločnosti najkvalitnejších pív sveta

Šariš v elitnej spoločnosti najkvalitnejších pív sveta

Pivo Šariš je skvelým dôkazom toho, že aj lokálna slovenská značka sa môže úspešne etablovať a konkurovať najkvalitnejším pivným značkám na svete...
4 minúty čítania

Marocká kuchyňa s Potten & Pannen – Staněk chutila skvele!

Trendy:
Marocká kuchyňa s Potten & Pannen – Staněk chutila skvele!

Minulý týždeň naživo štyria Varecháči bojovali, kto navarí lepšie marocké jedlo. Ako to dopadlo, zistíte v nasledujúcich riadkoch...
13 minút čítania

Medové prsia

Fedor Malík:
Medové prsia

Mrzuté letné ráno...
2 minúty čítania

Dobroty vo filmoch

Trendy:
Dobroty vo filmoch

Pripomeňme si zopár filmových dobrôt, ktoré nám utkveli na dlho v pamäti.
11 minút čítania

NESCAFÉ Dolce Gusto – pretože káva nie je len čierna.

Trendy:
NESCAFÉ Dolce Gusto – pretože káva nie je len čierna.

V marci značky NESCAFÉ Dolce Gusto a KRUPS predstavili prvý poloautomat medzi kapsulovými kávovarmi...
4 minúty čítania

Plavba Stredomorím

Fedor Malík:
Plavba Stredomorím

Dovolenkovať nemusíte len na Madagaskare, Sicílii, Islande.
2 minúty čítania

Dorota Nvotová: V Indii mám úplne najradšej pouličné jedlo

Dorota Nvotová:
V Indii mám úplne najradšej pouličné jedlo

V máji vydala knihu Fulmaya, kde opisuje zážitky z dobrodružných ciest naprieč Južnou Amerikou, Nepálom a Indiou.
18 minút čítania

Ako sa máte...

Fedor Malík:
Ako sa máte...

... ako škvarky na šaláte.
2 minúty čítania

Malý kurz fotografovania jedla

Trendy:
Malý kurz fotografovania jedla

Fotografujete vlastné výtvory a pridávate recepty na Varechu? Tak čítajte ďalej.
9 minút čítania

Konečne leto!

Konečne leto!

Letná pohoda s dobrým pivom.
4 minúty čítania

Treska, pivo, citrón

Fedor Malík:
Treska, pivo, citrón

Variť, piecť, vyprážať, grilovať?
2 minúty čítania

Finalisti sa tešia: Žijeme aktívnejšie a zdravšie

Finalisti sa tešia:
Žijeme aktívnejšie a zdravšie

Ako dopadli naši finalisti v seriáli o chudnutí?
8 minút čítania

Cholesterol aj hmotnosť išli dole, ale...

Cholesterol aj hmotnosť išli dole, ale...

Pridáte sa? Začali ste sa pravidelne hýbať a zdravšie jesť?
2 minúty čítania

Emauel Ridi: Jedlo v reštaurácii má byť lepšie ako doma

Emauel Ridi:
Jedlo v reštaurácii má byť lepšie ako doma

Jeho láska k vareniu sa zrodila na talianskom ostrove Elba.
12 minút čítania

Päťka chce cvičiť a zdravo žiť aj po skončení seriálu.

Päťka chce cvičiť a zdravo žiť aj po skončení seriálu.

Ako napredujú naši finalisti, darí sa im chudnúť?
7 minút čítania

Karina Habšudová: Pred tenisom dávam prednosť lyžovaniu

Karina Habšudová:
Pred tenisom dávam prednosť lyžovaniu

Športuje, ak má chuť.
1 minúta čítania

Conejo en salsa

Fedor Malík:
Conejo en salsa

Najprv si to preložíme...
2 minúty čítania

Neverte mýtom o chudnutí

Neverte mýtom o chudnutí

Ľudia, ktorí sa snažia schudnúť, si často myslia, že sa stravujú správne.
7 minút čítania

Katarína Brychtová: Diétami sa netrápim

Katarína Brychtová:
Diétami sa netrápim

Diéty nerieši, radšej športuje.
1 minúta čítania

Finalistom rastie kondícia, svaly ich poslúchajú.

Finalistom rastie kondícia, svaly ich poslúchajú.

Ako sa darí chudnúť našim finalistom?
7 minút čítania

Zuzana Vačková: Podľahla som golfu

Zuzana Vačková:
Podľahla som golfu

Ako sa udržuje známa herečka v kondícii?
1 minúta čítania

Správna grilovačka (2): Čo všetko a ako môžeme grilovať?

Správna grilovačka (2):
Čo všetko a ako môžeme grilovať?

Viete, aké jedlo pripravené na grile, vám bude chutiť najlepšie?
10 minút čítania