Neváhajte a vyskúšajte recepty na jedlá z nemecky hovoriacich krajín. Pripravil ich aj Ľudovít Turčan, šéfkuchár
Horského hotela Remata v Ráztočne. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Guten Appetit - Hostina po nemecky
v Pravde v piatok 15. 4. 2016
V tejto Vareche nájdete napríklad:
- Stuttgartské syrové špecle
- Tirolský gröstle
- Hannoverskú roládu s ružičkovým kelom
- Marinované rebierka s koňakovou omáčkou
- Bavorské koleno so zemiakovými klösse
- Kurací rezeň Baden-Baden v ríbezľovej omáčke
- Švajčiarske nokerle s kuracinou a so šampiňónmi
- Tirolský steak so zapekanými strukmi
- Jägersnitzel s hráškovým pyré
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku