Neváhajte a vyskúšajte recepty na
skvelé zákusky, koláče a dezerty s čerstvým ovocím. Pripravil ich aj Ádám
Soós, šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Pečieme jarné koláčiky
v Pravde v piatok 6. 5. 2016
V tejto Vareche nájdete napríklad:
- Ovocné košíčky- Jahodovo-rebarborovú mriežkovanú tortu
- Jogurtový pohár s ovocím
- Toskánsky koláč
- Dezert z mliečnej ryže
- Snehovú „Pavlovovú“ s rebarborou
- Jahodovú oblátku s marhuľovým želé
- Pistáciové kupolky v ružovej poleve
- Krémové jahodové kocky
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku