
Neváhajte a vyskúšajte recepty na
výborné sviatočné jedlá z hydiny. Pripravil ich aj Roman Vojtyla, šéfkuchár
W Hotela v Bratislave-Devínskej Novej Vsi. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Sviatočná hydina
v Pravde v piatok 22. 4. 2016
V tejto Vareche nájdete napríklad:
- Kuracie stehienko à la bažant- Sliepku na záhorácky spôsob
- Chickenburger s čili papričkami
- Studené morčacie stehno v pikantnej omáčke
- Husacie pečienky so slivkami
- Roládu s pečienkou a medvedím cesnakom
- Tortillu s hydinovo-zeleninovou plnkou
- Prsia „rossini“ na brokolicovej placke
- Šalát s medovým kuriatkom, orechmi a jablkami
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku