Magazín

12 tipov ako vyzdobiť veľkonočný stôl

Trendy:
12 tipov ako vyzdobiť veľkonočný stôl

Veľká noc už klope na dvere. Popri tradičnej výzdobe našich príbytkov netreba zabúdať ani na sviatočne prestretý stôl, ktorý by mal tiež dýchať...
5 minút čítania

Zelený štvrtok

Fedor Malík:
Zelený štvrtok

Veľký kresťanský týždeň štartujeme Kvetnou nedeľou (Palmarum)....
2 minúty čítania

Čo pripraviť z vajec, keď ich je doma ako maku?

Slaný Pondelok:
Čo pripraviť z vajec, keď ich je doma ako maku?

Symbolom veľkonočných sviatkov sú vajíčka. Potrebujeme ich na pečenie, varenie, maľovanie i darovanie. A ďalšie - vyšibané - sa tiež doma...
7 minút čítania

Varecha 13/2018: Veľkonočný stôl

Varecha 13/2018:
Veľkonočný stôl

Časopis Varecha s novými rubrikami a v novom šate nájdete vo štvrtok 29. marca v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Kedy ak nie na Veľkú noc: Zákusky s troškou likéru

Kedy ak nie na Veľkú noc:
Zákusky s troškou likéru

Kým malým šibačom sa zavďačíte čokoládovým vajíčkom, veľkým ponúknite zákusok vylepšený likérom....
7 minút čítania

Námornícke vajcia

Fedor Malík:
Námornícke vajcia

Väčšina dobrých kuchárskych kníh začína s vajcami. Vajcia namäkko, natvrdo, miešané aj stratené vajcia, omelety s krupicou, zeleninou i hubami, zapekané vajcia, plnené...
2 minúty čítania

Neodolateľné slané chuťovky nielen na Veľkú noc

Slaný Pondelok:
Neodolateľné slané chuťovky nielen na Veľkú noc

Hosťom, šibačom, k televízoru aj na večerné chrumkanie - nasledujúcich 10 receptov na slané chuťovky zachutia v každej situácii.
7 minút čítania

Už máte naplánované pečenie na veľkonočné sviatky? 10 receptov, ktoré môžete upiecť aj v predstihu

Sladký Piatok:
Už máte naplánované pečenie na veľkonočné sviatky? 10 receptov, ktoré môžete upiecť aj v predstihu

Veľkonočné sviatky sú tu o 2 týždne, treba začať rozmýšľať, aké dobroty sa budú podávať pri vašom sviatočnom stole. Ponúkame inšpirácie na...
7 minút čítania

Ako zvládnuť veľkonočné pečenie „ľavou zadnou“

Ako zvládnuť veľkonočné pečenie „ľavou zadnou“

Veľkonočné sviatky nie sú považované za tak stresujúce obdobie ako Vianoce. No nie je to celkom tak....
8 minút čítania

Už tento piatok: Magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Už tento piatok:
Magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Varecha – obľúbená piatková príloha denníka Pravda plná receptov a praktických rád pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, varenie a pečenie –...
3 minúty čítania

Dukátové buchtičky a šodó

Fedor Malík:
Dukátové buchtičky a šodó

Ako ste oslávili ôsmy marec, sviatok žien? Bolo veselo, bolo fajn?...
2 minúty čítania

Ako podávať lososa? Vyskúšajte týchto 10 receptov

Slaný Pondelok:
Ako podávať lososa? Vyskúšajte týchto 10 receptov

Losos má už v slovenských kuchyniach svoje stále miesto. Je rýchlo hotový a pri jeho konzumácii netreba loviť pichľavé kostičky. Pripravujete ho stále...
7 minút čítania

Všetko najsladšie k MDŽ! 10 zákuskov venovaných ženám

Sladký Piatok:
Všetko najsladšie k MDŽ! 10 zákuskov venovaných ženám

Ženy, slečny, dievčatá, každá z vás sa nám ráta!...
7 minút čítania

Aj v marci hľadáme najlepší nápad! A nemusí byť iba veľkonočný

Súťaž:
Aj v marci hľadáme najlepší nápad! A nemusí byť iba veľkonočný

Vyrábate, dekorujete, majstrujete, tvoríte? Nech už svoj domov zušľachťujete pred veľkonočnými sviatkami, alebo tvoríte len tak pre radosť, pridajte svoj...
8 minút čítania

Prsia na Hrone

Fedor Malík:
Prsia na Hrone

Detstvo, spomienky a veľký trávnatý dvor kochanovskej babky Malíkovej. Kravička v maštali, sviňa v chlieve, husi a morky na dvore.
2 minúty čítania

Bezmäsitý „tatarák“ je lahôdka pre každého

Slaný Pondelok:
Bezmäsitý „tatarák“ je lahôdka pre každého

Jasné, že mäso je mäso, ale skvelé jedlo sa dá pripraviť aj bez neho. Dnes sa sústredíme na bezmäsité "tataráky" - teda...
7 minút čítania

Obľúbený magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Časopis Varecha:
Obľúbený magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!

Varecha – piatková vložená príloha denníka Pravda plná receptov a praktických rád pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, varenie a pečenie –...
4 minúty čítania

Vyhodnotenie súťaže: TOP nápady mesiaca február 2018

Vyhodnotenie súťaže:
TOP nápady mesiaca február 2018

Veľká noc už je už za dverami a vaše príspevky s dekoráciami na veľkonočnú tému tomu tiež nasvedčujú. Poďte sa s nami pozrieť, ...
4 minúty čítania

TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca február 2018

Súťaž:
TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca február 2018

Aj keď má február najmenej dní spomedzi všetkých mesiacov, stihli ste počas neho pridať na Varechu množstvo krásnych receptov. Tie najpopulárnejšie by sme...
13 minút čítania

Aj z bežných surovín sa dajú upiecť luxusné zákusky bez lepku

Slaný Pondelok:
Aj z bežných surovín sa dajú upiecť luxusné zákusky bez lepku

Upečte si zákusky ako lusk bez použitia špeciálnych bezlepkových múkových mixov. Na tieto dezerty stačia suroviny bežne dostupné vo vašom kredenci.
7 minút čítania

Veľkonočná súťaž o najlepší recept

Súťaž:
Veľkonočná súťaž o najlepší recept

Veľkonočné sviatky sú síce až na prelome mesiacov, prípravy na ne však začínajú oveľa skôr. Ak v marci popri tom všetkom varení a...
7 minút čítania

Medové „prdelky“

Fedor Malík:
Medové „prdelky“

Sviatok svätého Valentína máme za sebou....
2 minúty čítania

Kulinárske sólo pre obyčajný zeler

Slaný Pondelok:
Kulinárske sólo pre obyčajný zeler

Buľvový zeler. Keď ho milujete, nie je čo riešiť....
7 minút čítania

Varecha 9/2018: Morka na tanieri

Varecha 9/2018:
Morka na tanieri

Časopis Varecha v piatok 2. marca v denníku Pravda.
2 minúty čítania

Majstri suši vedia, ako spojiť tradíciu s fantáziou

Trendy:
Majstri suši vedia, ako spojiť tradíciu s fantáziou

Tradičné japonské jedlo z ryže sa stalo fenoménom po celom svete; aj na Slovensku. Ľudia, ktorí mu prišli na chuť, sa tu...
6 minút čítania