Trendy:
12 tipov ako vyzdobiť veľkonočný stôl
Veľká noc už klope na dvere. Popri tradičnej výzdobe našich príbytkov netreba zabúdať ani na sviatočne prestretý stôl, ktorý by mal tiež dýchať...
5 minút čítania
Fedor Malík:
Zelený štvrtok
Veľký kresťanský týždeň štartujeme Kvetnou nedeľou (Palmarum)....
2 minúty čítania
Slaný Pondelok:
Čo pripraviť z vajec, keď ich je doma ako maku?
Symbolom veľkonočných sviatkov sú vajíčka. Potrebujeme ich na pečenie, varenie, maľovanie i darovanie. A ďalšie - vyšibané - sa tiež doma...
7 minút čítania
Varecha 13/2018:
Veľkonočný stôl
Časopis Varecha s novými rubrikami a v novom šate nájdete vo štvrtok 29. marca v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Kedy ak nie na Veľkú noc:
Zákusky s troškou likéru
Kým malým šibačom sa zavďačíte čokoládovým vajíčkom, veľkým ponúknite zákusok vylepšený likérom....
7 minút čítania
Fedor Malík:
Námornícke vajcia
Väčšina dobrých kuchárskych
kníh začína s vajcami. Vajcia
namäkko, natvrdo, miešané aj
stratené vajcia, omelety s krupicou,
zeleninou i hubami, zapekané
vajcia, plnené...
2 minúty čítania
Slaný Pondelok:
Neodolateľné slané chuťovky nielen na Veľkú noc
Hosťom, šibačom, k televízoru aj na večerné chrumkanie - nasledujúcich 10 receptov na slané chuťovky zachutia v každej situácii.
7 minút čítania
Sladký Piatok:
Už máte naplánované pečenie na veľkonočné sviatky? 10 receptov, ktoré môžete upiecť aj v predstihu
Veľkonočné sviatky sú tu o 2 týždne, treba začať rozmýšľať, aké dobroty sa budú podávať pri vašom sviatočnom stole. Ponúkame inšpirácie na...
7 minút čítania
Ako zvládnuť veľkonočné pečenie „ľavou zadnou“
Veľkonočné sviatky nie sú považované za tak stresujúce obdobie ako Vianoce. No nie je to celkom tak....
8 minút čítania
Už tento piatok:
Magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!
Varecha – obľúbená piatková príloha denníka Pravda plná receptov a praktických rád pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, varenie a pečenie –...
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Dukátové buchtičky a šodó
Ako ste oslávili ôsmy marec, sviatok žien? Bolo veselo, bolo fajn?...
2 minúty čítania
Slaný Pondelok:
Ako podávať lososa? Vyskúšajte týchto 10 receptov
Losos má už v slovenských kuchyniach svoje stále miesto. Je rýchlo hotový a pri jeho konzumácii netreba loviť pichľavé kostičky. Pripravujete ho stále...
7 minút čítania
Sladký Piatok:
Všetko najsladšie k MDŽ! 10 zákuskov venovaných ženám
Ženy, slečny, dievčatá, každá z vás sa nám ráta!...
7 minút čítania
Súťaž:
Aj v marci hľadáme najlepší nápad! A nemusí byť iba veľkonočný
Vyrábate, dekorujete, majstrujete, tvoríte? Nech už svoj domov zušľachťujete pred veľkonočnými sviatkami, alebo tvoríte len tak pre radosť, pridajte svoj...
8 minút čítania
Fedor Malík:
Prsia na Hrone
Detstvo, spomienky a veľký trávnatý
dvor kochanovskej babky
Malíkovej. Kravička v maštali,
sviňa v chlieve, husi a morky na
dvore.
2 minúty čítania
Slaný Pondelok:
Bezmäsitý „tatarák“ je lahôdka pre každého
Jasné, že mäso je mäso, ale skvelé jedlo sa dá pripraviť aj bez neho. Dnes sa sústredíme na bezmäsité "tataráky" - teda...
7 minút čítania
Časopis Varecha:
Obľúbený magazín Varecha s novými rubrikami a v novom šate!
Varecha – piatková vložená príloha denníka Pravda plná receptov a praktických rád pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, varenie a pečenie –...
4 minúty čítania
Vyhodnotenie súťaže:
TOP nápady mesiaca február 2018
Veľká noc už je už za dverami a vaše príspevky s dekoráciami na veľkonočnú tému tomu tiež nasvedčujú. Poďte sa s nami pozrieť, ...
4 minúty čítania
Súťaž:
TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca február 2018
Aj keď má február najmenej dní spomedzi všetkých mesiacov, stihli ste počas neho pridať na Varechu množstvo krásnych receptov. Tie najpopulárnejšie by sme...
13 minút čítania
Slaný Pondelok:
Aj z bežných surovín sa dajú upiecť luxusné zákusky bez lepku
Upečte si zákusky ako lusk bez použitia špeciálnych bezlepkových múkových mixov. Na tieto dezerty stačia suroviny bežne dostupné vo vašom kredenci.
7 minút čítania
Súťaž:
Veľkonočná súťaž o najlepší recept
Veľkonočné sviatky sú síce až na prelome mesiacov, prípravy na ne však začínajú oveľa skôr. Ak v marci popri tom všetkom varení a...
7 minút čítania
Slaný Pondelok:
Kulinárske sólo pre obyčajný zeler
Buľvový zeler. Keď ho milujete, nie je čo riešiť....
7 minút čítania
Varecha 9/2018:
Morka na tanieri
Časopis Varecha v piatok 2. marca v denníku Pravda.
2 minúty čítania
Trendy:
Majstri suši vedia, ako spojiť tradíciu s fantáziou
Tradičné japonské jedlo z ryže sa stalo fenoménom po celom svete; aj na Slovensku. Ľudia, ktorí mu prišli na chuť, sa tu...
6 minút čítania