Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 20. decembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na štedrovečernú hostinu. Nebudú chýbať ani nápady na vianočnú rybu, ako je plnený pečený kapor, sviatočný pstruh,
zubáč na pomarančoch či tradičná ryba s hranolčekmi. Vo Vareche nájdete aj sezónu kyslej kapusty a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Vianočnú hostinu pripravil Marcel Psigoda z Grand
Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Králičiu roládu so zeleninovou salsou- Zeleninovú polievku s kaprom
- Kačacie consommé s hubovými taštičkami
- Zubáča v kukuričných lupienkoch so zemiakovým šalátom
- Bravčové rolky s gaštanovo-slivkovou plnkou
- Sviečkovicu plnenú fetou, cuketou a píniovými orieškami
- Morčacie prsia so sušenými paradajkami a zemiakovými valčekmi
- Morčacie stehno s mandľovou plnkou a so zemiakovou kašou
- Pstruha s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 20. decembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku