VIANOČNÁ SÚŤAŽ:
Napíšte nám, hráme o 5 balíčkov výrobkov Dr.Oetker

Redakcia Varecha.sk, 4. decembra 2019     2 minúty čítania

Vianoce sú najmä o tradíciách. To ale neznamená, že všetci máme počas sviatkov na stole to isté a vo všetkých rodinách sa vypekajú rovnaké koláče a zákusky. Sme zvedaví, ako to vyzerá u vás! Napíšte nám, piatich z vás odmeníme.



Súťažte o 5 balíčkov produktov Dr.Oetker, v ktorých sa nachádzajú aj tieto skvelé výrobky a ešte oveľa viac. Každý balíček má hodnotu 75 eur.
Ilustračné foto: Redakcia Varecha.sk


Napíšte nám, čo u vás doma nesmie počas Vianoc chýbať na stole. Ako vyzerá vaše štedrovečerné menu a bez akého jedla, koláča, či chuťovky si Vianoce neviete ani predstaviť? Podeľte sa s nami o vaše rodinné chute a kulinárske zvyky a možete vyhrať jeden z piatich balíčkov s výrobkami Dr.Oetker, v ktorom nájdete rôzne polevy, pudingy, prísady na pečenie i zdobenie a ešte mnoho ďalších skvelých produktov.

Súťaž potrvá do 16. decembra 2019. Podmienkou účasti v súťaži je vyplnený a odoslaný formulár (ktorý nájdete nižšie), splnenie súťažného zadania a uvedenie kontaktných údajov: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefón. Každý sa súťaže môže zúčastniť len raz. Po skončení súťaže vyžrebujeme piatich výhercov a zo všetkých odpovedí pripravíme (veríme, že) zaujímavé čítanie pre všetkých Varecháčov.

SÚŤAŽ: Bez akého jedla, koláča, či chuťovky si Vianoce neviete ani predstaviť?

Napíšte nám, čo u vás doma nesmie počas Vianoc na stole chýbať. Ako vyzerá vaše štedrovečerné menu a bez akého jedla, koláča, či chuťovky si Vianoce neviete ani predstaviť?

Diskusia k článku





 



TOPlist