Rôzne

Zisťujem, či by bol záujem o pridanie receptu na eko prášok na pranie

eldina - fotkaeldina, 7. mája 2014

doma vyrobený..

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
ak vyperie aj eko-spinu ( flaky od hliny, travy, ovocia... ) :-)))
marianne
lebo vies ako to tu chodi..kto sa vela pyta, vela sa dozvie a niekedy ani treba nie je tolko vediet..:-))
eldina
@radost @marianne jasné, že lacné, len by som sa asi mala spýtať admina, že kam to zaradiť..:) žeby "Bylinky"?..:)
@smejkad a čo by si ešte chcela od lacného prášku? háá? :))
eldina
@marianne napísala som Andree-adminke, nech poradí..
nechcem to hodiť do diskusie, ten "recept"-aby sa to nestratilo
smejkad
noooooooooo :-)
ked sa da, pouzivam radsej veci a metody blizke prirode, ale mam dieta so vsetkym , co k tomu patri :-)))
eldina
@smejkad toto nerobí zázraky..:) je to tak do 60°C a na farebné /čiže žiadne montérky, či bielenie 100 ročných záclon/..:)) a napr.ja často periem v rukách, takže na to je to super /a ešte adekvátne cene!)..:)
marianne
tak nenapinaj ako gumu v gatiach a hod do plena,som zvedava:-)...ved medzi napadmi sa nestrati,to je ako ked to mas v receptoch.Budes to tam mat v profile ulozene.A ked nie,admini to presufluju...
eldina
@marianne včera mi jeden "pán" napísal, že sa robím zaujímavá, lebo sa blížim menopauze /redakcia ho zmazala, trochu aj škoda, lebo mohol každý vidieť, čo je to inteligenta/...:) takže-vydrž, neprezradím, robím sa zaujímavá..:)
smejkad
ok, teda bezne pranie bez mimoriadnych skvrn, ok, to sa hodi vzdy :-)
este tak ci sa da spravit do zasoby, alebo len na aktualne pouzitie
mariamka
len dufam, ze sa to nevari z kosti, mam take recepty z Receptaratiez sa priklanam do napadov a mohla si dat rovno tipovacku, soda, ocot, PDP ,, :) ale v rukach?? to ma asi odradi :))
eldina
takže pridané, čaká na zverejnenie..:) @mariamka v rukách periem napríklad svoje podprsenky, mám kvalitné/áno, chválim sa..:) ale vydržia mi aj 5 rokov/ a pod...nie len v rukách, to bol len tip...ide tam len mydlo, voda, soda bicarbona a vonný olej, takže žiadna žieravina
mariamka
ved sa aj mas cim :) ja som na to leniva, a navyse 5 rokov nosit jednu vec?? :) ten "pan" inteligent mi nejako usiel, a ved mozno to zachvilu napise mne :))
eldina
@mariamka pobavila si ma..:) ja nenosím jednu podprsenku 5 rokov..:) mám ich našťastie dosť../pravidelne dokupujem/, ale lacné mi aj nesedeli, aj stále rezali, stále som si ich musela popravovať na sebe
ten ujo bol v téme "kurie oká"
tiginko
ten pán @concord je tu známa firma @eldinka vôbec si z neho nič nerob. On sa takto hulvátsky správa bežne. Prášok hoď asi do nápadov, ľudia si ho všimnú tu, a následne aj tam :-) Ja som si radšej kúpila kvalitnú práčku, aby som nemusela moje kvalitné podprdy prať v rukách :-) :-)
eldina
@tiginko ja som ten nick nepoznala, nedebatujem moc na vareche /počuj, ty nakupuješ v Desigual? ten image mám na mysli/..:)
ale ved ja nemám chrontavé podprsenky :)) /super téma sa tu načala/..:) práve preto mi stačí len ručne prepláchnuť..:)
tiginko
nieee, čo si, kto by mal na drahý Desigual, to si nechávam farbiť na telo. Je to praktickejšie, hlavne keď použiješ trvanlivejšie farby, stačí vždy len sezónne premaľovať :-)
eldina
@tiginko no, nedalo mi, lebo si vždy správne nastajlovaná a ako správna dáma s drinkom v ruke ./palec hore!/..farby sú vodeodolné?
tiginko
jasne, to by ma mohol bársaký dážď vyzliecť :-)
evanaaa
Škoda, že sa to nemôže dať medzi recepty ( výnimočne) ja mám totiž tam rubriku na uloženie, inak neviem, ako si to sem (kde?) dať.
eldina
@evanaaa ahoj, vôbec netuším, ako sa a či vôbec ukladajú " Nápady", do včera som ani netušila, že také niečo tu vôbec je..:)
kimlo
Na vojne sme kedysi dostávali na pranie Trimin, bol to krém v tube ako zubná pasta, neviem či sa ešte vyrába, ale s tým sa vypralo všetko, a bolo to veľmi lacné... :-)
sovka62
No ale toto! Keď sa blížime k menopauze stávame sa zaujímavejšími!? A aké zaujímavé musíme byť my, čo už máme pár rôčkov po! Pobavilo ma to.
Škoda, že admin komentár zmazal, ten pán nikomu neublíži, ani nikoho neurazí, vieme o ňom svoje, nikto ho neberie vážne, to len on si myslí, že niekto čaká na jeho kydy.
sovka62
@kimlo , Trimin si pamätám, slúžil mi v internátnych rokoch, aj neskôr, keď sme chodili na dovolenky s deťmi, výborná vec.
eldina
@sovka62 urobím ti radosť..:)
toto mu zmazali /ja som nežiadala, oni zareagovali/
toto mi napísal /mám v notofikácii/
"Aj ty raz budeš stará a ďaľeko ti k tomu už nechýba podľa tej fotky a tak sa potrebuješ pred menopauzou zviditeľnovať."

:))) chutný, nie? a ešte stále mi píše v téme "kurie oká"..:)
eviana
@eldina , jednoducho všelijakí sme a niektorí ešte všelijakejší ... a každý si tie svoje osobné frustrácie rieši inak... niekto ticho racionálne v súkromí a niekto zasa potrebuje kade tade zo seba robiť boha, aby náhodou nevyšlo na povrch, že v skutočnosti je len úbohým "volom" :)
Vidím, že máš nadhľad a už vieš koho si treba "vydeliť" ...
Máš môj obdiv... ale to už dávno :) Pekný deň :)