O Varecha.sk

Úprava receptu

inustek - fotkainustek, 12. októbra 2014

To akože naozaj, keď chcem upraviť svoj recept (už zverejnený), tak sa mi po úprave "nevráti"? Mám na mysli, že potom už nie je možné pridávať ďalšie komentáre a recept sa zobrazuje ako skytý... :(

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
@inustek ..po uprave ide recept znova do radu "cakajucich na zverejnenie" :-/ lebo musi byt znova prehliadnuty administratorom.... "Nova moda" ..predtym take nebolo :-)
redakcia
@inustek bola vám zaslaná správa na vašu emailovú adresu. V prípade ďalších otázok ohľadne schválenia (alebo neschválenia) receptu, prosím napíšte nám na redakcia@varecha.sk. Pekný deň.
inustek
@cesminaz , áno viem, nie prvýkrát som robila v recepte zmeny. Len teraz sa mi to zdalo veľmi dlho. Zmenu som urobila v piatok ráno a v nedeľu večer bol stále "čakajúci na zverejnenie". Tak som sa začala "obávať, že už zverejnený ani nebude...
@redakcia , už je to ok. ďakujem. Len som sa chcela uistiť, či sa nezmenili nejaké podmienky a či je možné aj naďalej robiť zmeny v receptoch. Tak už viem...
bambulkaaa
Dobrý podvečer všetkým :) Viem že teraz moja otázka bude úplne bokom o čom tu je diskusia no chcela by som sa opýtať či mi neviete niekto poradiť ako sa dá vložiť obrázok keď píšem komentár k receptu niekoho z Vás už som to tu videla no neviem ako to mám urobiť... Ďakujem Vám za radu :)
bambulkaaa
Ďakujem Ti ,,tiginko,, skúsim a uvidíme lebo nie som veľmi zručná čo sa týka práce s počítačom no skúsim :)
kimlo
Neviem čím to je ale idem pridávať recept, píšem postup a zrazu mi zostane biely displej, v zozname receptov svieti ako skrytý, ale ďalej sa už nedostanem ani keď zvolím úprava receptu... deje sa niečo?
1x kvakac
kvakac
@kimlo (9.4.2020 16:30)

Som zvedavý čo ti odpíšu? To je tiež aj u mňa. Ako to pridávaš starom čí novom dizajne? V starom to už vôbec nejde. Ja som musel prepnúť na nový dizajn a tak som potom tie dva posledné recepty pridal horko ťažko. A odpoveď, že to je u mňa chyba. Skúsil som z iných IP adries pridať a tiež nešlo.
kvakac
@kimlo (9.4.2020 16:30)

A ešte niečo pridaj to ako novú tému na diskusiu, aby si dostal odpoveď. Ja si myslím že je preťažená sieť od diskusií od @Haji - há há.
1x haji
kimlo
@kvakac (9.4.2020 16:44)
Ano máš pravdu, robil som to v starej verzii dizajnu. Potom po prepnutí na nový to už ide.
1x kvakac
haji
@kvakac (9.4.2020 16:49)
Heč, já už mám z loňska jednu neschválenú - nepuštěnú diskusiu na téma o technických potížích Varechy. Proto jsem se rozhodla diskutovat jen a jen na veselá témata. A nebo se někomu vloudím pod jeho diskusi. A je ticho. Hmm
1x kvakac
redakcia
@kimlo (9.4.2020 16:30)
@kvakac

Áno, skutočne je nejaká programátorská chyba v starom dizajne, ktorá sa prejavuje pri pridávaní receptu. Ospravedlňujeme sa za tieto komplikácie a pokiaľ chcete pridať recept, urobte tak radšej v novej verzii, pokiaľ sa problém nevyrieši. Ďakujeme za pochopenie.