Rôzne

Reprezentacna babovka- Podakovanie!

njdevil - fotkanjdevil, 4. júna 2012

Dakujem vsetkym varechackam za pomoc pri vybere tipu a receptu na babovku.@afata , @hubata , @nadioa56 ,@evanaa , @tatranka , z celeho sdrca vdaka!!! Pridavam foto, ak sa mi to podari, postupavala som presne podla receptu, akurat som vynechala orechy, ak by nahodou bol niekto z hosti alergicky na orechy...Zozala som uspech a dostala zopar ponuk upiect babovku na zakazku :-) Ozdoba je jednoducha...v jednoduchosti spociva krasa, iba zopar jedlych ruzi, na ktore som nastriekala olej pre zachovanie sviezosti a lesku. A je to!


@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
Som velmi zvedava na tvoju babovku, ale ti "diabli" to uz asi prehraju - ved 0:3 to uz je vela, ale spon prasiatko zostane nazive.
stefanm
... malo kedy reagujem na príspevky ale toto mi nedá ... páči sa mi keď niekto poďakuje . je to také úprimne . tak ti ďakujem , že si poďakovala :) ... a ešte ... @kuchticka mne sa zdá ,že to preháňaju "králi" . veď "3:0" to je veľa ... a dodávam , že nečakané !!!
njdevil
Este raz dakujem vsetkym, hlavne v tychto dnoch, ked do toho nasi diabli vcera poriadne potentovali, kazda moralna podpora sa rata. Fotky som poslala do redakcie s prosbou o ich prilozenie.
PS: A to prasa, ma stastie, ale iba do Vianoc!
afataga
no veru pekne sa ti vydarila :-) len ak sa nenahnevas - na bielom tanieri by viac vynikla
njdevil
@afataga , dakujem, mas pravdu, na bielom by vynikla viac, za svateho som nevedela najst ozdobne tortove obrusky, stihala som to to aj tak len s vyplazenym jazykom, mala som sluzbu na telefone a odvolali ma ku pohotovosti:-(. Ale na buduce sa polepsim!
babav
Krasne sa ti vydarila ..v pekne tvarovanej forme a tie ruze
ju este prikraslili.Mozes nam prezradit, aky olej si pouzila na ich prezervovanie ?
Nechcem byt zlomyselna ,ale netrapi ma prehra vasich Devils,pretoze( aj ked zasluzene) vyradili nasich Flyers ...tak !
njdevil
@babav , ani mna netrapi prehra tvojich Flyers :-) , to nema nic spolocne so zlomyselnostou, sme fanusikovia, ako sa patri... Ti moji Devils dostali na bendzo, lebo si to zasluzili. Co sa tyka toho spreja na ruze, dostala som ho od jednej pacientky, opytam sa jej konkretne na meno, ked s nou najblizsie budem. Doniesla mi totiz iba sample... Ja normalne vyslaham sneh z bielok do peny a jemnym stetcom potieram lupene a listocky, rozprasim na nich super jemny praskovy cukor a necham dobre vyschnut. Takto sa kvieky daju aj uschovat.
njdevil
@babav , nazov toho spreju: Purle Luster Spray, je to na alkoholej baze a nie olejovej, ako som si myslela, tak sa za to ospravedlnujem.