Kuchyňa a vybavenie

Prosím o radu

tkatka - fotkatkatka, 10. marca 2014

Pekný večer prajem Varecháči! Uvažujem o kúpe servírovacieho oválu od Tupp.... Chcem sa vás spýtať či ho máte a či ho aj využívate? Za cenné rady veľmi pekne ďakujem :)))

Prikladám link

 www.facebook.com/tupperwarebratislava/photos/np.5759772....

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
mam ine nadoby, nie tuto presne, ale co mam, sluzi uz par rokov bez problemov
a mam aj skusenost, ze mi isti ludia prederavili dozu a oni mi ju normalne vymenili, aj ked sa s nou ocividne nezaobchadzalo normalne
co si pamatam z prezentacie - lebo to uz je vari aj 15 rokov, tak tam v niecom podobnom varili cestoviny a tie mi velmi uvareno nechutili, ale ako vravim, co mam, to sluzi a zda sa, ze este hodne dlho bude a co slubovali, to tie vyrobky splnaju :-)
rulik
nemám, ale ak je to ten za 28E tak musím súhlasiť s @julica , ani mne sa nepáči, ďalší rároh do kuchyne, mám niečo iné viacchlievikové,podľa toho obrázku sa to tak ako to je ani nedá použiť, cestovina s zeleninou, ak chceš jedno umyť studenou vodou, druhé ochladíš a naopak ak cestovinu preleješ teplou vodou zelenine to nepridá
marika9
Táto značka je skutočne značkou kvality, používam hlavne preto, že nezostávajú pachy po potravinách. Misku ako ovál mám od iného výrobcu z obchodu s domácimi potrebami za pár drobných a neviem si ju vynachváliť na stečenie mäsa od krvi, pečienok, vareného mäsa a pod. Naozaj super, ale stačí na to táto lacnejšia verzia.
sovka62
Ja som sa na ňu ulakomila na prezentácii, pred mnohými rokmi, mala fungovať tak, že sa do nej nasypú suché cestoviny, zalejú vriacou vodou, nechajú postáť, tá deravá časť sa vyberie a máte uvarené, precedené. Po prvom použití som reklamovala, cestoviny neboli ani predvarené, nie to uvarené. Bolo mi oznámené, že mám kupovať cestoviny Maggi (za dvojnásobnú cenu ako ostatné), tak som nad tým mávla rukou. Používam ju keď vyprážam rezne, šišky, langoše a pod. prebytočný tok stečie do spodnej misky. Ale na tento účel trochu drahý výrobok.
Mám z Tupperware veľa výrobkov (ale kúpila som len dva, tento a misku kysku s váľkom a podložkou na vaľkanie), ostatné som dostala do daru. Nehovorím, že sú to zlé výrobky, len cena nezodpovedá ich úžitkovým vlastnostiam. Teraz, ak sa mi niečo z ich produkcie zapáči, chvíľu počkám a ostatní výrobcovia to opajcnú a predávajú za primeranú cenu.
jana12
Niektoré ich výrobky som mala možnosť vyskúšať, ale ako vyššie baby píšu, presne tú istú službu mi urobili oveľa dostupnejšie veci , napr Tescoma. Nič špeciálne za prehnanú sumu. Ja si radšej kúpim chutnejšie potraviny ako plastové nádoby :-)
medulienka122
moja príbuzná ma bez prestania zásobuje ich výrobkami, ja osobne ich nemám veľmi v láske, nakoľko mám zopár takých, čo neexistuje (!) ich zavrieť, čiže - dekel nesedí ... čiže - škoda peniažkov :)
babidka
@tkatka - skoda je tych penazi :-) T. su vyborne vyrobky , ale maju na nase pomery prehnane ceny .Dokonca sa aj Americanom zdaju pridrahe ...No a co sa tyka uzitocnosti - casom zistis , ze to nie je az taky zazrak a budes ho pouzivat naozaj iba obcas .Az ho nakoniec odlozis niekde dozadu aby nezavadzal:-(
silvi
za tu cenu tej poondiatej misky by som vybavila pol kuchyne. kukam na ich stranku, Pekac na kacku za 160? to nemyslia vazne
silvi
to si radsej kupim najser dajser za 15 eur v zlavomate
megdesign
@all tupperware osobne tiez nemusim. Zena ma take dozy a vselico ine od nich, strasne neprakticke, neskladne. Ak to otvorite, pod vieckom je nachytany cukor, muka a pekne sa to vysype na pracovnu dosku.

A nenormalne drahe to je.
jerica
misky t Tupperware :
 varecha.pravda.sk/recepty/jemna-plnena-paprika-bez-ryze-f...

pekáč z Tupperware:
 varecha.pravda.sk/recepty/pecene-prepelice-minipipinky-fo...

misa na rôzne použitie , v recepte odložené knedlíky :
 varecha.pravda.sk/recepty/viedenska-knedla-fotorecept/625...

Som spokojná s riadami z Tupperware , je to úplne iný plast ako je voľne dostať k zakúpeniu, myslím tým škodlivosťou.
Samozrejme si treba zvážiť,koľko a načo ich budem používať.
jerica
@tkatka , malá poznámka.
Katka , ja nenechám v šuplíku akú koľvek pomôcku, aby som ju nepoužila, dokonca sa teším, že to využijem pri varení :-)