Rôzne

Neviem si rady.

tatranka - fotkatatranka, 1. marca 2011

Tešila som sa,ako si urobím poriadok v receptoch a jak premýšľam,skúšam,neviem ako to mám urobiť,aby to bolo prehľadne a aby som sa sama v tom vyznala.
Už to skúšam všelijak a veru mi to nejde.Prosím poraďte. Tatranka

@zareaguj


Diskusia k téme

julica
@tatranka , klikneš si na moja kuchárska kniha nová verzia. Vľavo máš napísané "Pridať novú rubriku". Priamo na to klikni a napíš, aký názov chceš rubrike dať, napríklad chlieb.
Keď si potom prechádzaš neroztriedené recepty, pri každom máš žlté tlačítko "Presuň". Naň klikni a rozbalia sa ti názvy rubrík, ktoré si si vytvorila, zatiaľ teda len "chlieb".
Keď chceš recept do rubriky chlieb dať, z rozbalenej ponuky pridaj do "chlieb".
Je to veľmi jednoduché, skoro až intuitívne, tak sa len netreba báť, nič nezmažeš, len si čítaj, čo ti píšu. veľa šťastia
tatranka
@julica ďakujem za radu.Momentálne nemám na to čas,ale určite mi tvoja rada pomôže.Si milá,že mi chceš pomôcť.Nie som veľmi zručná na počítači.S hrncom je to jednoduchšie...)))
gitka2
no super je to ukladanie receptov, teraz už budú prehľadné. Vďaka redakcii ☺☺☺
tatranka
Ukladám,paráááááááááááda.A už som aj hotová.Vďaka,kto pomáhal.
evanaaa
Tatranka, dala si si najprv názvy všetkých rubrík, ktoré chceš mať ? Ja som to ešte neskúšala, musím mať na to čas. A to ti aj ukáže, že si ich už všetky roztriedila ?
používateľ nemá avatar
mb
mb
mne by osobne vyhovovala moznost okrem zaradenia receptu do kategorie urcit kazdemu receptu nejaky priznak (bravcove, salat, polievka a podobne, proste nejaky TAG) a podla neho mat moznost vyhladavat recept v KK. viem ze stale hudrem na KK, ale ako byvaly programator som bol nuteny taketo poziadavky riesit ;)