Rôzne

Našej milej @janger k sviatku

jerica - fotkajerica, 19. januára 2011

Keďže sme tu ako jedna rodina od varešky,dovolila by som si našej milej varecháčke @janger k jej peknému sviatku a určite aj s vami našimi varecháčmi
popriať veľa zdravia,veľa ľudskej blízkosti,vrelých úsmevov,nežných objatí,porozumenia-to všetko spolu premiešať a pravidelne dávkovať,to Tebe zo srdca určite všetci na VARECHE prajeme, (možno,aby sa neurazili) @jerica

@zareaguj


Diskusia k téme

janaja
Pripájam sa k blahoželaniu s prianím všetkého dobrého tak, ako to napísala jerica.
evusik
@janger pripájam sa ku gratulácii s prianím všetkého dobrého :-) ak máš narodeniny tak o to viac, pretože januároví ľudia sú super a kozorožci zvlášť :-)))))))
zitar
@janger , dovoľ, aby som sa aj ja pripojila k blahoželaniam, prajem hlavne zdravie a veľa, veľa úspešných dní do ďalšieho života.
dorisa
@janger , aj ja sa pripájam s blahoželaním všetkého dobrého, ja som tiež koozorožec(9.1.), tak viem "čo sme to za ludia", ako píše @evusik. Tak ešte raz vela tvorivých rokov v osobnom živote a samozrejme na vareche.
janger
Moji zlati, mili varechaci! Dakujem vam moc pekne za vase priania :-)))! Veru, v pondelok som oslavila svoju 50-ku! @stefan , ty vies aj po holandsky :-)))? Pozdravujem vas vsetkych!!!!
lucylee
@janger srdečné blahoželanie k narodeninkám aj odo mňa. Asi je nás tu viac kozorožcov..aj ja :-) (3.1)
redakcia
Aj redakcia sa pripája, všetko naj k životnému jubileu! :-D
babidka
blahozelam:-)))) No a ja som ti odhadovala tak maximalne 3O rokov :-))))))))))))))))))))))))))) Vidis , ako mlado posobis:-)
enerrgizer
všetko dobré, veľa lásky, zdravia a spokojnosti...nech sa ti splní všetko, čo si želáš :-)
marianne69
Mila @janger aj ja sa pripajam a zelam Ti ku krasnemu jubileu vela krasnych aspon este dalsich 50 rokov prezitych v zdravi,laske,radosti zo zivota a splneni vsetkych tvojich zelani a tuzob.
alexdidi
Pripájam sa a blahoželám ku krásnemu okrúhlemu jubileu...všetko dobré...
lubjak
vsetko najlepsie,vela zdravia,lasky,pohody.
torticka
Aj ja sa pripájam k blahoželaniu k okrúhlemu krásnemu výročiu.
janazjarku
Blahoželám ku krásnemu výročiu z celého srdca, želám všetko čo si želáš sama veľa zdravia, šťastia, lásky, pokoj v duši a úsmev na líci :-) Na zdravie !!
frezia68
Pridávam sa k úvodnému želaniu,ale najmä veľa,veľa zdravia :-)))
honestka
aj ja sa pripajam: "Veel persoonlijk geluk en natuurlijk alles wat je wilt voor je" ... to mi zelal vzdy moj posledny boss a obcas sa aj zadarilo...
evanaaa
Milá Janger, kiež by ti to vydržala ešte raz toľko rokov ale bez problémov, ak nejaké sú a s pevným zdravím v kruhu rodinnom, veľa šťastia!
stefanm
tvoje životné jubileum je hodné super oslavy.Priznaj sa čím si pohostila gratulantov???Prešiel som si tebou pridané recepty a myslím,že to bol nejaký fajný koláčik!!!....a po holandsky vie môj počítač :)
marikasu
@janger pripájam sa s prianím všetkého naj..., nech sa Ti splnia všetky sny v zdraví, šťastí, pohode a hlavne v spoločnosti tých, ktorých máš rada :)
janger
Velmi pekne vam vsetkym dakujem! Strasne ste ma potesili. Dufam, ze sa vase priania splnia a ja vam vsetkym zo srdca prajem to iste! @honestka , tak aj ty vies po holandsky ;-)))? Mala si holandskeho sefa? @babidka , podla coho si mi odhadovala tych 30 :-)))))? Podla mojich otazok pri receptoch ;-)))? Veru, hlavne pri slovenskych receptoch som pomerne zaciatocnik.... Ucim sa tu velmi moc od vas! Dakujem vam za to! @stefan , oslava (velka) zatial este nebola, este len bude :-))). Sme teraz tyzden na chate, tak len v rodinnom kruhu zatial. A veru, tie kolaciky peciem rada ;-)))!
tonicka53
a ja ti želám do ďalšej päťdesiatky najmä božie požehnanie, lebo bez toho sa nám v živote nič nepodarí !
babav
Srdecne Ti gratulujem ku krasnemu zivotnemu jubileu !!!
palokuchki
@janger aj ja ta pozdravujem a zelam ti vsetko najlepsie, nech sa ti splna vsetko po com tuzis. Aj ja som kozorozec... Uz si si vybrala ten robot?
jezibabka1
"Ako ruža pekne kvitne, tak nech kvitne život Tvoj, nech Ti šťastie s láskou svieti, nech Ti žičí osud Tvoj!" Milá @janger prajem Ti všetko najlepšie k Tvojmu životnému jubileu:)
tinca
čože je to päťdesiatka... tak sa predsa spieva v pesničke. @janger zívidím ja mám tento rok tiež okrúhle a podstatne vyššie. Všetko dobré, hlavne zdravie a dobre osláv
janger
Dakujem vam velmi pekne :-)))! Ako vidim, je tu vela kozorozcov! Tiez vsetkym vsetko najlepsie! @palokuchki , Danka, este ho veru nemam ;-(((. Ta moja nerozhodnost! Ak ho budem mat, dam ti vediet :-))). Myslim, ze to predsa len bude Kenwood! Vsetkych pozdravujem.
enge149
aj ja sa pripájam a všetko najlepšie k "vzácnemu jubileu"želám,živiÓ...
babinka
dalsi kozorozec(16.1.) sa pripaja k gratulantom, 50 + ...budu tvoje dalsie roky :)))