Pozdrav od honestky ...

bozulka - fotkabozulka, 24. apríla 2012
V nedeľu som rozprávala skoro hodinu na skype s @honestkou - Hankou.Stále je ešte hospitalizovaná ale bola doma na priepustke.
Som nesmierne hrdá na to,že ma zaradila medzi svoje priateľky hoci sa poznáme iba vďaka našej Vareche /začo jej znova ďakujem/ a vídame sa "iba" vďaka skypu.
Nepoznám človeka,ktorý je tak plný optimizmu,elánu a sily čo znej doslova iskrí až z ďalekej Kanady, napriek jej ťažkému zdravotnému stavu.
Nevedela mi povedať kedy sa objaví na Vareche,preto ma požiadala aby som vás všetkých pozdravila a že sa teší keď pridá zase nejaký dobrý recept.
Milá Hanka,v mene svojom a som presvedčená aj v mene všetkých varecháčov a určite sa pridá aj redakcia - želáme ti veľa zdravia,aby si aj naďalej brala s pokorou a optimizmom čo ti osud nadelil a hlavne aby si bola už čo najskôr doma a nielen na priepustku.
@zareaguj


Diskusia k článku

sladkacokolada
zdarvím honestku, prajem skoré uzdravenie a teším sa na ďalšie jej recepty. Prvý recept ktorý som robila z Varechy, bol recept na škoricové kysnuté osie hniezda od @honestka . Veľmi dobrý recept , robila som ho niekoľko krát. A pamätám si aj na jej povzbudivé slová, keď som začínala na Vareche...na to sa nezabúda. Ďakujem @honestka , aj keď si na to asi vôbec nepamatáš.
tinca
občas si píšeme cez skype s Hankou, vlečie sa s ňou tá choroba dlho, dúfam že sa jej polepší, čo jej zo srdca želám, je to milé žieňa:)


redakcia
@honestka , želáme skoré uzdravenie, budeme sa tešiť keď k nám budeš môcť zavítať častejšie!
evanaaa
@honestka , aj ja ti prajem, aby si sa čím skôr zbavila toho neduhu, neplechy, ktorá ti ztrpčuje život, nech je to už hocčo, len aby si sa čím skôr uzdravila a vrátila sa znovu k tvojmu PC, a nás obohatila o ďalšie tvoje recepty. Aj som už rozmýšľala, čo je s tebou, ja si totož tu navyknem ne niektorých ľudí a ak sa potom vytratia, je mi ľúto, chýbajú mi a rozmýšľam, čo je s nimi, takže som rada, že @bozulka sem dala túto správu.
sovka62
I ja som s @honestka v občasnom kontakte, prežívam s ňou starosti i radosti, keď sa jej zdravotný stav zlepší. @bozulka ju vystihla naozaj presne, takého statočného a optimistického človeka len tak ľahko nestretneš. Verím, že všetko je na najlepšej ceste a budeme mať možnosť stretnúť sa s ňou i osobne u nás na Slovensku. Už sa teším.
cistinka
Tiež sa pridávam a prajem @honestka skorý návrat domov, zlepšenie zdravíčka a pekný pozdrav do ďalekej Kanady. Myslím na teba...
aroooo
prajem skoré uzdravenie a rýchly návrat na varechu...
zvoncek
v´daka @bozulke , že nám dala správu o statočnej a vždy optimistickej
Hanke, ktorej prajem čo najskorš návrat domov a na Varechu.
babav
Mila @honestka ,prajem ti vsetko najlepsie,hlavne vsak to co si iste najviacej zelas ...skore uzdravenie.Na Vareche velmi chybas!
@bozulka ,vdaka ,ze si nam o honestke dala vediet;-)
jerica
Milá @bozulka konečne sa môj invalid PC prebral,(dúfam že nezamrzne) ďakujem, že si to dala vedieť pre všetkých, ktorý sú na vareche od začiatku, ako si pamätám , koľko vynikajúcich receptov a rád sa dostalo od @honestka komentoch.
Mojej milej priateľke , aj keď len virtuálne sa poznáme , zo srdca si prajem pre tak oddanú , silnú duchom ,pozitívne mysliacu priateľku z našej @varechy skoré uzdravenie , želám si , aby sme mohli aj uskutočniť osobne skoré stretnutie , tak ako sme sa stretli s našou milou @palokuchki Danielkou.
bozulka
Vďaka vám všetkým za milé a povzbudivé slová,určite budem Hanku informovať aby si nezabudla prečítať Varechu z 24.4.2012...!!!
Tešíme sa všetci na jej výborné recepty.
hubata
Aj ja Hubatá sa pripájam k ostatným, želám Ti @honestka skoré vyzdravenie a teším sa na Tvoje príspevky na vareche. Aj keď si ďaleko - si v podstate blízko, pri nás a čakáme tu doma na Teba.
evusik
prajem skoré uzdravenie a ešte veľa príjemne strávených chvíľ na Vareche :-)
janger
@honestka , prajem ti skore uzdravenie. Srdecne ta pozdravujem :-). Dufam, ze skoro prides medzi nas.
neposed
aj ja prajem skore uzdravenie, vela optimizmu a energie do dalsich dni. Drzim palce!
marcy
aj my novšie varecháčky želáme skoré uzdravenie :-D
hannah22
veľa zdravia a síl, skorý návrat na Varechu, držím palčeky.... :))
remcula
Bozulko, honestku znám, mám ji na skype a už dlouho se mi neozvala:-( Snažila se spojit s mou sestrou, která je také v Kanadě, nějak to ale nevyšlo. také já jí přeji brzské uzdravení a je mi strašně líto, že je nemocná, nic nevím!!:-(( je z vás někdo schopen na email napsat, co se stalo? Děkuji moc!! vaše Jana...
Email na mne...... Hulova.Remkova@seznam.cz
adkas
Zelam skore uzdravenie, posielam vela pozitivnej energie a objatia.
kuchticka
Mila @honestka , ja ti zelam z celeho srdca skore uzdravenie a navratu medzi nas, varechacov. Dufam, ze az sa vratis domov sa mi raz podari sa s tebou spojit cez skype. ja som to uz vlani skusala velkrat a nikdy som ta nezastihla (ten casovy rozdiel).
@bozulka , vdaka za info, ved by sme inak nikto nic nevedeli. Pozdravujem vas obe velmi srdecne.
babi
@bozulka , krásne si vystihla našu milú Hanku. Ja som tiež s ňou v kontakte a viem o jej zdravotných problémoch.
Ja k tomu môžem dodať len to, že je to veľká BOJOVNÍČKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktorá by mohla byť príkladom pre mnohých, ako prekonať naozaj vážne zdravotné problémy s optimizmom.
Milá Hanka , veľmi ti držím palce a prajem všetko len to naj, naj a pevne verím, že sa nám podarí stretnúť aj osobne.
danielas
Milá @honestka , prajem veľa sily, optimizmu a pozitívneho myslenia i naďalej v boji s Tvojou chorobou. Držím Ti palce . Ako vidíš, chýbaš nám, vráť sa skoro medzi nás :-)
bozulka
Ďakujem vám vetkým za účasť s Hankyným problémom,určite hneď ako bude môcť prečíta si vaše odkazy.
marienka44
Aj ja chcem uprimne popriat @Honestka skore uzdravenie a navrat do bezneho zivota. Nikdy nezabudnem na jej cenne rady ohladom vypracovania kysnuteho cesta v mojej pekarni. :-).Preto nam chybas, si taka bezprostredna a kamaratska. S nedockavostou pozeram komenty, kedy zbadam Tvoje meno.
pivonka
S oneskorením (týždeň som nemohla byť na Vareche), ale o to vrúcnejšie, ti, @honestka , želám skoré uzdravenie, nech si v plnej kráse a šírke môžeš užívať radosti života. Vráť sa nám čo najskôr zdravá na Varechu.
babinka
aj ja sa pripajam k zelaniu skoreho navratu domov, uzdravenia a udrzania sa v dusevnej i fyzickej pohode, @honestka , verim, ze sa coskoro medzi nas vratisl. Ja po navrate zo Slovenska neviem sa dostat na Varechu castejsie, ale vdaka @bozulka , ze si nam to sprostredkovala a ja aj takto oneskorene sa pridavam k rodine Varechacov...
honestka
Velmi pekne dakujem vsetkym za povzbudzuje slova, ktore su vhodne este aj dnes, pretoze problemy s mojim zdravim pretrvavaju nadalej a tak planovane stretko v domove sa musi odlozit- dufam ze nie nenavratne.
Som rada, ze varechaci prosperuju tak dobre a tato stranka je oblubenym oddychom s osviezujucim repertoarom uspesnych receptov, napadov a dobrych rad, ktore umoznuju lahke rozhodnutie "co dnes na stol"...
Pozdravujem vsetkych a zelam vela dobreho zdravia! Hanka.
babinka
ano bozulka, som zas pri vnucatach a s potesenim zistujem, ze honestka je uz tu, uz som sa znepokojovala, ze bolo tak dlho ticho. Prajem vam obom zdravicka, kolko sa len zmesti, sama som to pocitila, ked som na slovensku navstivila lekara, ze..... aj ja uz beriem tabletky, ale nevzdavam sa, ved dako bolo, dako bude :))
bozulka
Ano ,optimizmus,dobrá nálada,porozumenie a láska blízkých ...to je devíza s ktorou sa dajú prežiť aj tie najhoršie chvíle.



 



TOPlist