Deň matiek:)

kajusiqq - fotkakajusiqq, 11. mája 2013
Zajtra je deň matiek a ja už teraz mamku ľutujem pretože prísun kalorii aký zajtra dostane:D bude dlho dlho dostavať von z tela:))
@zareaguj


Diskusia k článku

mariamka
Karolinka, verim ze si to myslela dobre :) ale vidis, nejak maminky neletia na kalorie :))) ja tiez radsej jednoduchy kvietok bez zbytocnej dekoracie a hlavne uprimne slovo "dakujem" ,,, ale myslela si to dobre, dala si si namahu mamina bude mat radost a urcite to vsetko z lasky k tebe "zladuje" :))
radost
@kajusiqq
prečo jej chceš ublížiť-ked chceš s ňou dlhoooo ešte žiť..?? :-))
daruj jej pohodu-úsmev-lásku a podakovaním za život a výchovu jej vyhlad vrásku....k tomu kvietkov pár- to rozžiari jej tvár...:-)
l-á-s-k-a je ten najväčší dar...:-)
mariamka
pametate, ked nam to ti skolkari neomaleni parodovali?? :) najkrajsi zaziok :)) ps ospravedlnujem sa autorovi videa za pouzitie, ine som nenasla :)


kajusiqq
A zladuje:D.......a potom s napapným bruškom dostane darčeky a kytičku:) raz za čas jej nezaškodí:)))
kajusiqq
@mariamka kočka?:D hah dakujem:D......dakujeme:)......inak ako ste pridala tie videa alebo ako sa pridávaju fotky na varechu do prispevkov?:)))
mariamka
no neviem, ci tu je starsi pametnik :) ale ja som zberatel :)


mariamka
za toto ma, dufam, neukrizujete :))) sustredte sa prrosim na text :)


radost
@mariamka
za krásne pesničky vdaka..najviac ma rozcitlivela tá druhá-to sme v škole so žiakmi spievali s nadšením..pripomenula si mi dávne časy...
všetkým matkám želám požehnaný deň s pokojom v srdci a s radosťou prežitý...:-)
mariamka
@radost dakujem :) aspon niekmu som urobila radost :) ja naozaj zbieram pesnicky (teda texty), cim starsie, tym lepsie, mam moje vlastne spevniky, doslova klenoty, co este moja babka spievala :) Krasnu nedelu a krasny Den matiek vsetkym maminam, babkam, prababkam, bez nich by sme tu ani my neboli :)

kajusiqq
@mariamka :)....dnes som mamine púšťala pesničky skoro celý deň keď som pripravovala obed:)......
A tu je moje dnešné menu:
1.Ako prvá šla polievočka:)
 varecha.pravda.sk/recepty/kuracia-polievka-fotorecept/406...

2.Ako druhé obľúbená hus s kapustou:).....to sme si teda dali:-* mnam!:)
 varecha.pravda.sk/recepty/pecena-kacka-s-kapustou-fotorec...

3.A ako tretie bola sladká kokosová torta(keďže mamina by v kokose vedela spať:)
 varecha.pravda.sk/recepty/kokosova-torta-fotorecept/40690...


A teraz si už spokojne leží na gauči a pozerá telku:)....
mariamka
a cele menu bolo v tvojej rezii?? tak to si frajerka!! si tu mamku tvoju z lasky pekne vykrmila :))) aspon ma dostatok sil drzat palce teraz nasim!! prehravame!! ale tesne :)) ja som dostala od mojich velkych chlapcov asi kilo cokolady, tak sa tu s nou teraz pasujem :))
kajusiqq
Sama sama:)......a hrozna fuška robiť tolko veci naraz a kačka nie a nie sa dopiecť:D.....ale nakoniec som to stihla všetko do 13:23:D všetko bolo hotové:D......no mi nejako hokeju nepodliehame:D....teraz ide romantika:):D.......hehe snad sa popasujete:))...ja by som do seba nedostala už ani kusoček ničoho:D....ani napiť sa nevládzem:D
mariamka
tak to si sikulka!! ale ved to uz kazdy Varechac vie :)) mamka moze byt hrda na taku dcerku, robis jej / nam radost :)) ten hokej vyzera ze prehrame ,, asi tu cokoladu dorazim



 



TOPlist