Rôzne

Ako pridať fotky v príspevkoch?

bosorkatt - fotkabosorkatt, 18. októbra 2012

Prosím, poraďte mi ako pridám fotku v príspevkoch k receptom
a ako sa pridáva keď chcem niekomu v komente odpovedať, všimla som si, že je tam napr. @evi čka a pokračuje koment, neviem nato prísť, kto mi poradí? Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
momentálne to funguje tak, že stačí ak dáte LINKU na akýkoľvek OBRÁZOK (to jest niečo, čo končí .jpg, .gif... čiže koncovkou obrázku) a Varecha to sama zmení na obrázok. Pokiaľ to danú koncovku nemá, zmení to na linku. Momentálne pracujeme na vylepšení, ktoré vám umožní dávať fotky rovno cez Varechu.

bosorkatt
Ďakujem za rady, skúsim a ešte k tým menám v príspevkoch ako to do príspevku stiahnem, keď chem odpovedať v jednom viacerým a označiť to s tým zavináčom, neviem nato prísť, díki
bosorkatt
no, človek sa učí celý život, baby ste super, ešte raz díki
sovka62
@bosorkatt , nevieš si predstaviť, čo ma Varecha o počítači naučila, naozaj viac ako počítačový kurz, ktorý som absolvovala pred rokmi.
evanaaa
No, to sa ja tak ľahko nenaučím, keď nemám názornú ukážku, najprv by som musela porozumieť rozličným výrazom, pojmom a pod. aby som mohla niečo robiť. Ale mám aj príručky - PC pre začiatočníkov, len sa mi nechce do toho pusiť a prejsť si to.
babkamt
Hurá , podarilo sa mi na prvý krát pridať fotku.
dodo46
Môj kamarát vegetarián uvidel v kóme takúto nebeskú bránu. Keď sa prebral, opäť prešiel na kvalitnú mäskovú stravu.
Toto bola skúška vkladania foto do komentára.
andreac
@egreska , Vase komentare s fotkami, ktore sa nezobrazuju som vymazala. Napisala som Vam mail, ako vkladat fotky ku komentarom.
mariamka
@staja skoro dobre, len klikni na obrazok pravym a "zobrazit obrazok v novom okne" /alebo karte, aby koncil "JPG" a az potom kopiruj link, iba vtedy to funguje
staja
@miriamka , vidíš, že sa trápim, ale nejde mi to. Stále som ešte nedala žiaden recept, lebo mi nejde pridať fotky
mariamka
@staja torticka krasna, ale vobec ti to nekonci ".jpg" .. aky mas prehliadac? ale ked chces dat recept, staci mat fotky u seba v PC to je ovela jednoduchsie, len zacni cez "Pridaj recept" a normalne davas fotky co mas u seba na disku :) nechcem byt mudra, keby chces napis mi :)
staja
@mariamka , ďakujem za radu. Tú tortičku som robila vnučke k 10. narodeninkám a ešte sme tam dorábali sviečky. Prehliadač mám firefox a fotky sú z Picasa3. Podľa toho, čo sa hore vyššie písalo, tak ked dám pravou myšou, tak neviem prečo, nemám koncovku jpg a to, čo tam je, to sú skopírované linky - dokonca zo schránky google mail. Robím to tak, ako to bolo v tej diskusii a nejde mi to :). Nemám tu nikoho, kto by mi s tým pomohol, tak skúšam sama.
mariamka
@staja podla mna nezalezi na prehliadaci, ja nemam mozllu ale malo by sa to spravat rovnako, musis byt trpezliva, ja tiez 5 pokusov, 5 omylov :) skusme este raz : klikni pravym tlacidlom na obrazok a daj "Otvorit v novom okne" az v tom druhom okne potom skopiruj linke hore v adrese a vloz do komentaru, pojde to neboj :)
mariamka
@staja skocila som vedla k synovi na PC on ma firefox ako sa to zobrazuje a je to tam v ponuke ako "Zobrazit obrazok" kliknes, otvori sa v novom okne s koncovkou .jpg a potom uz len Copy/Paste, skus :)
mariamka
uff sme sa zapotili :)) vies kde bol pes zakopany? vymazala som na konci to "?gl=SK" a pred JPG dala bodku! s nami nevybabru :) @stajka uz to pojde :)
staja
OK - bez Teba by som na to neprišla. Ale ja som tvrdohlavá a vbola by som tu otravovala, dokedy by ma admini nezrušili.
Ešte by tá fotka mohla byť menšia.
meddy
idem skúsiť aj ja :-)
C:UserslukyPictures2013-07-25DSC_1087.jpg
mariamka
pridat fotku v komente? :) strateny pripad, sluby, sluby, sluby resp. porad si sam
frezia68
Skúška nedopadla, a to mi ochotná a milá Andrejka napísala manuál.Len záver nedotiahnem,lebo mám kliknúť pravým tlačítkom na obrázok a potom na "kopíruj URL",ale ja mám len 6 možností:uložiť ako obrázok,kopírovať web.adresu(to som teraz skúsila),kopírovať obrázok(bez URL-to bol link),otvoriť tento obr.v službe Google,tlačiť a posledná -presuň.....mne niekto stojí na kábli,len akosi dlho...JPG nemám a nemám :-(
2010
tento rok sa nepieklo nic, naco? nasiel som malu iransku pekaren.
Jeden z vyrobkov skoro linecke kolaciky s dzemom z granatovoveho jablka , namocne v pomarancovo medovej glazure s pistaciami... kokosove boli este lepsie :-)