Ako v kuchyni využiť čiapku do sprchy
Je to možno netradičný pomocník, ale jednoznačne sa v kuchyni dá skvelo využiť. Pozrite sa!
Jednoduché cesnakové bagetky
Vynikajúca príloha k polievke alebo k šalátu, stvorená aj na grilovačku - tieto bagetky musíte doma...
Domáca farebná cukrová ryža
Ak chcete svoje koláčiky veselo ozdobiť, máme pre vás super tip, ako si doma vyrobiť...
Ako jednoducho ošúpať a rozotrieť cesnak
Jednu z našich najpoužívanejších surovín môžete mať ošúpanú raz dva! A ukážeme vám aj, ako cesnak...
Ako šikovne nakrájať bylinky
Skúšali ste už na bylinky v kuchyni použiť strúhadlo alebo krájač na pizzu? My v našej TV...
Čím v recepte nahradiť smotanu
Práve ste zistili, že nemáte smotanu do jedla, ktoré už pripravujete? Pozrite sa, čím...
Bleskový karamelový krém na torty a zákusky
Tento krém máte hotový za pár minút. Stačí vám len maslo a karamelové kondenzované mlieko.
Ako nechať rýchlo zmäknúť maslo
Keď sa chystáme piecť alebo si chceme čo najrýchlejšie natrieť maslo na pečivo, potrebujeme stuhnutému maslu...
Ako odstrániť pachy z dosky na krájanie
Dosky na krájanie používame v kuchyni denne a občas už veľmi nevoňajú, pretože preberajú pachy rôznych aromatických surovín....
Ako pripraviť karamelové kondenzované mlieko
Karamelové kondenzované mlieko síce kúpite aj v obchode, ale to doma uvarené je bezkonkurenčne lepšie...
Ako zabrániť tomu, aby sa na pudingu vytvorila koža
Na chladnúcom pudingu sa zvykne urobiť nepekná koža. Vyhnite sa tomu, aby ste do krému...
Ako ľahko ošúpať kivi
Lahodná dužina obľúbeného ovocia je schovaná pod chlpatou hnedou šupkou. Pozrite, ako jednoducho sa jej...
Jednoduchý spôsob, ktorý zaručí, aby sa doska pri práci nešmýkala
Pohybujúca sa doska pri krájaní či vaľkaní cesta dokáže prácu v kuchyni znepríjemniť. Pozrite sa, ...
Jednoduchý trik, ako si v kuchyni nezašpiniť mobil
Sledujete pri varení a pečení recepty na mobile? V tomto videu vám ukážeme, ako ho pri...
Ako rýchlo vychladiť sekt
Sekt, prosecco alebo šampanské najlepšie chutia pri teplote 5 až 7 °C. Pozrite sa, ...
Ako jednoducho vylúpať zrnká z granátového jablka
Zrniečka z granátového jablka sú skvelé do šalátov, müsli, rôznych kaší, ale aj na...
Ako si poradiť s lepkavým cestom
Nedá sa vám vyvaľkať cesto, pretože sa lepí na valček či dosku? Pozrite si náš videotip,...
Kĺže vám papier na pečenie po plechu? Pozrite sa, ako to vyriešite!
Papier na pečenie je skvelý pomocník, aby sa cesto neprilepilo na plech. Niekedy nás však...
Ako ľahko ošúpať lieskovce
Lieskové oriešky sú súčasťou mnohých obľúbených koláčikov. Majú však tvrdú šupinku a preto nie je jednoduché...
Ako rýchlo ošúpať zázvor
Ako rýchlo ošúpať zázvor a získať z neho šťavu na čaj? Náš tip si pozrite vo videorecepte....
Koreniaca zmes z jablkových šupiek
Vedeli ste, že šupky z jabĺčok nemusíte vyhadzovať? Namiesto toho si z nich môžete pripraviť chutné korenie na obaľovanie sladkého pečeného a vyprážaného pečiva....
Rýchla polievka z vývaru z karfiolu
Uvarili ste karfiol a chystáte sa ho zapiecť či vyprážať? Vodu, v ktorej ste karfiol varili,...
Čokoládová poleva
Čokoláda na mnohých zákuskoch nesmie chýbať. V tomto videorecepte si ukážeme, ako pripraviť nádherne hladkú čokoládovú polevu lesklú ako zrkadlo....