Kuchynské rady a tipy

prazdny 00:31

Jednoduchý spôsob, ktorý zaručí, aby sa doska pri práci nešmýkala

Kuchynské rady a tipy

Pohybujúca sa doska pri krájaní či vaľkaní cesta dokáže prácu v kuchyni znepríjemniť. Pozrite sa, ...

prazdny 00:26

Jednoduchý trik, ako si v kuchyni nezašpiniť mobil

Kuchynské rady a tipy

Sledujete pri varení a pečení recepty na mobile? V tomto videu vám ukážeme, ako ho pri...

prazdny 00:43

Ako rýchlo vychladiť sekt

Kuchynské rady a tipy

Sekt, prosecco alebo šampanské najlepšie chutia pri teplote 5 až 7 °C. Pozrite sa, ...

prazdny

Ako jednoducho vylúpať zrnká z granátového jablka

Kuchynské rady a tipy

Zrniečka z granátového jablka sú skvelé do šalátov, müsli, rôznych kaší, ale aj na...

prazdny 00:33

Ako si poradiť s lepkavým cestom

Kuchynské rady a tipy

Nedá sa vám vyvaľkať cesto, pretože sa lepí na valček či dosku? Pozrite si náš videotip,...

prazdny 00:30

Kĺže vám papier na pečenie po plechu? Pozrite sa, ako to vyriešite!

Kuchynské rady a tipy

Papier na pečenie je skvelý pomocník, aby sa cesto neprilepilo na plech. Niekedy nás však...

prazdny 00:44

Ako ľahko ošúpať lieskovce

Kuchynské rady a tipy

Lieskové oriešky sú súčasťou mnohých obľúbených koláčikov. Majú však tvrdú šupinku a preto nie je jednoduché...

prazdny 00:40

Ako rýchlo ošúpať zázvor

Kuchynské rady a tipy

Ako rýchlo ošúpať zázvor a získať z neho šťavu na čaj? Náš tip si pozrite vo videorecepte....

prazdny 00:52

Koreniaca zmes z jablkových šupiek

Kuchynské rady a tipy

Vedeli ste, že šupky z jabĺčok nemusíte vyhadzovať? Namiesto toho si z nich môžete pripraviť chutné korenie na obaľovanie sladkého pečeného a vyprážaného pečiva....

prazdny 00:54

Rýchla polievka z vývaru z karfiolu

Kuchynské rady a tipy

Uvarili ste karfiol a chystáte sa ho zapiecť či vyprážať? Vodu, v ktorej ste karfiol varili,...

prazdny 00:50

Čokoládová poleva

Kuchynské rady a tipy

Čokoláda na mnohých zákuskoch nesmie chýbať. V tomto videorecepte si ukážeme, ako pripraviť nádherne hladkú čokoládovú polevu lesklú ako zrkadlo....