00:34Ako šikovne nakrájať bylinky
Skúšali ste už na bylinky v kuchyni použiť strúhadlo alebo krájač na pizzu? My v našej TV...
00:37Čím v recepte nahradiť smotanu
Práve ste zistili, že nemáte smotanu do jedla, ktoré už pripravujete? Pozrite sa, čím...
00:41Bleskový karamelový krém na torty a zákusky
Tento krém máte hotový za pár minút. Stačí vám len maslo a karamelové kondenzované mlieko.
00:50Ako nechať rýchlo zmäknúť maslo
Keď sa chystáme piecť alebo si chceme čo najrýchlejšie natrieť maslo na pečivo, potrebujeme stuhnutému maslu...
00:42Ako odstrániť pachy z dosky na krájanie
Dosky na krájanie používame v kuchyni denne a občas už veľmi nevoňajú, pretože preberajú pachy rôznych aromatických surovín....
00:39Ako pripraviť karamelové kondenzované mlieko
Karamelové kondenzované mlieko síce kúpite aj v obchode, ale to doma uvarené je bezkonkurenčne lepšie...
00:24Ako zabrániť tomu, aby sa na pudingu vytvorila koža
Na chladnúcom pudingu sa zvykne urobiť nepekná koža. Vyhnite sa tomu, aby ste do krému...
00:44Ako ľahko ošúpať kivi
Lahodná dužina obľúbeného ovocia je schovaná pod chlpatou hnedou šupkou. Pozrite, ako jednoducho sa jej...
00:31Jednoduchý spôsob, ktorý zaručí, aby sa doska pri práci nešmýkala
Pohybujúca sa doska pri krájaní či vaľkaní cesta dokáže prácu v kuchyni znepríjemniť. Pozrite sa, ...
00:26Jednoduchý trik, ako si v kuchyni nezašpiniť mobil
Sledujete pri varení a pečení recepty na mobile? V tomto videu vám ukážeme, ako ho pri...
00:43Ako rýchlo vychladiť sekt
Sekt, prosecco alebo šampanské najlepšie chutia pri teplote 5 až 7 °C. Pozrite sa, ...
Ako jednoducho vylúpať zrnká z granátového jablka
Zrniečka z granátového jablka sú skvelé do šalátov, müsli, rôznych kaší, ale aj na...
00:33Ako si poradiť s lepkavým cestom
Nedá sa vám vyvaľkať cesto, pretože sa lepí na valček či dosku? Pozrite si náš videotip,...
00:30Kĺže vám papier na pečenie po plechu? Pozrite sa, ako to vyriešite!
Papier na pečenie je skvelý pomocník, aby sa cesto neprilepilo na plech. Niekedy nás však...
00:44Ako ľahko ošúpať lieskovce
Lieskové oriešky sú súčasťou mnohých obľúbených koláčikov. Majú však tvrdú šupinku a preto nie je jednoduché...
00:40Ako rýchlo ošúpať zázvor
Ako rýchlo ošúpať zázvor a získať z neho šťavu na čaj? Náš tip si pozrite vo videorecepte....
00:52Koreniaca zmes z jablkových šupiek
Vedeli ste, že šupky z jabĺčok nemusíte vyhadzovať? Namiesto toho si z nich môžete pripraviť chutné korenie na obaľovanie sladkého pečeného a vyprážaného pečiva....
00:54Rýchla polievka z vývaru z karfiolu
Uvarili ste karfiol a chystáte sa ho zapiecť či vyprážať? Vodu, v ktorej ste karfiol varili,...
00:50Čokoládová poleva
Čokoláda na mnohých zákuskoch nesmie chýbať. V tomto videorecepte si ukážeme, ako pripraviť nádherne hladkú čokoládovú polevu lesklú ako zrkadlo....