Výhercovia 8. kola:
Veľká súťaž s Maresi o 555 cien pokračuje. Pošlite jednu fotku a ste v hre

Redakcia Varecha.sk, dnes 06:00     3 minúty čítania

Máme tu v poradí už ôsmu skupinku výhercov našej fotosúťaže, ktorým spolu s Maresi mliekom pošleme skvelé darčeky. Zapojte sa aj vy do veľkej hry, v ktorej každý mesiac žrebujeme až 26 súťažiacich! A keďže máme za sebou 8. kolo súťaže, poznáme už aj druhého výhercu pobytu v trenčianskom hoteli Elizabeth.



Varecha spolu s Maresi mliekom odštartovala v januári veľkú fotosúťaž. Varte a pečte s mliečkom Maresi, nezabudnite si svoju kulinársku tvorbu odfotiť a pridať fotografie do súťaže.

Po každom mesačnom kole (nové kolo začína vždy 15. deň v mesiaci) žrebujeme 26 výhercov, ktorí získajú pekné ceny, a raz za 4 mesiace zo všetkých zúčastnených v danom časovom období vyžrebujeme aj jedného výhercu, ktorý získa pobyt v hoteli Elizabeth v Trenčíne.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1. Odfoťte, ako používate výrobky Maresi v kuchyni alebo, ako ich vonku či doma popíjate. Mlieko Maresi je vhodné do kávy, ale aj do pečenia, na varenie či s cereáliami na raňajky.

2. Otvorte stránku www.varecha.sk/maresi (kliknite na link). Nájdete na nej všetky ďalšie podrobnosti o súťaži a výhrach.

3. Na uvedenej stránke nájdete súťažný formulár, vyplňte svoje údaje a pridajte fotografiu.

Výhercovia 8. kola (15.8.- 14.9.2024)

Ročná spotreba Maresi mlieka + kávovar Tchibo: Romana H., Nové Mesto nad Váhom

Predplatné mesačníka Varecha na rok: Alena K., Čierne

Balíček reklamných predmetov Varecha: Michal R., Košice

Kuchárska kniha: Ludmila Ch., Skalité; Ľudmila H., Kurima; Zuzana D., Žilina

2 ks originálny Maresi kalíšok na mlieko + Mesačník Varecha (rôzne vydanie): Robert B., Kurima; Katarina F., Stropkov; Miroslav D., Považská Bystrica; Krisztina S., Bratislava; Eva S., Jahodná pri Dunajskej Strede; Lukáš H., Oreské; Ľudmila H., Kurima; Katka M., Žiar nad Hronom; Ľudmila H., Kurima; Erika D., Záhradné; Daniela F., Štrkovec; Terézia L., Michalovce; Július M., Bánovce nad Bebravou; Eva M., Bánovce nad Bebravou; Karol K., Kysak; Helena C., Považská Bystrica; Maria G., Miloslavov; Katarína O., Chynorany; Marianna M., Trenčín; Zdenka M., Bratislava

A keďže máme za sebou ďalšie 4 mesiace našej fotosúťaže, zo všetkých zúčastnených za toto obdobie sme vyžrebovali 1 výhercu, ktorý získava pobyt v hoteli Elizabeth. Na pobyt v krásnom hoteli v Trenčíne sa môže tešiť Jana G. z Dubnice nad Váhom.

Neváhajte a zapojte sa do našej súťaže aj vy!


Diskusia k článku





 



TOPlist