Ochucovadlo Podravka

0

  • Voňavá morčacia roláda

    Voňavá morčacia roláda

    Pre všetkých vás, ktorí máte radi chutnú morčacinu je tu príležitosť vychutnať si voňavú morčaciu roládu. Pripravovali ju majstri kuchári v chorvátskej relácii “Malé tajomstvá”, ktorá bola nakrútená pri príležitosti 50. výročia Ochucovadla od Podravky....

  • Zapekaný guláš

    Zapekaný guláš

    Čikóšom, pastierom, ktorí niekedy pásli stáda po panónskej puste môžeme poďakovať za guláš – “gulyás-hús” – čiže pastierske mäso. Z mnohých variácií tohto polievkového pokrmu je táto najneobyčajnejšia – guláš pripravený v rúre.

  • Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami

    Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami

    Pripravte si filety z morského pleskáča s kaparami a čiernymi olivami, podávané so šalátom z bielej fazule a špenátu a vychutnajte si toto stredomorské jedlo.

  • Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou

    Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou

    Chuti tejto tekvice len ťažko odoláte. V spojení s ostatnými ingredienciami vznikne skvelé jedlo s výnimočnou chuťou.

  • Rýchle lasagne

    Rýchle lasagne

    Potešte všetkých fanúšikov tohto jedla chutným a voňavým tanierom lasagní pripravených za pol hodinu.

  • Jahňacina so špenátom

    Jahňacina so špenátom

    Jahňacie mäsko a špenát je to pravé občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.

  • Biela ryba s kuskusom

    Biela ryba s kuskusom

    Komerčný recept
    Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a nasekanými pistáciami.

  • Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom

    Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom

    Komerčný recept
    Určite milujete kuracie mäso na všetky spôsoby. V tomto prípade sú podávané so špeciálnou prílohou - chrumkavými gnocchi a hráškom. Určite ochutnajte!

  • Medové teľacie kotlety

    Medové teľacie kotlety

    Komerčný recept
    Voňavé medové kotlety s lahodnými zemiakmi sú ideálnou voľbou nie len pre letné ale akékoľvek večery.

  • Opekaná zelenina s vajíčkami

    Opekaná zelenina s vajíčkami

    Komerčný recept
    Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

  • Šťavnatá kuracina s citrónom

    Šťavnatá kuracina s citrónom

    Komerčný recept
    Ak je kuracie mäso častým hosťom za vašim stolom, tak ho obohaťte o špeciálnu kombináciu. Plátky masla s korením a citrónová šťava ho urobia ešte chutnejším, vychutnajte si to!

  • Treska s vajíčkovým šalátom

    Treska s vajíčkovým šalátom

    Komerčný recept<br />Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

  • Krevety na zeleninovom lôžku

    Krevety na zeleninovom lôžku

    Komerčný recept
    Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.

  • Morčací hamburger

    Morčací hamburger

    Komerčný recept
    Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist