Zemiakový guláš

redakcia - fotkaredakcia, 24. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4-5 ks
1 ks
20 g
1 kocka
4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Zemiaky olúpeme a nakrájame na tenké plátky alebo kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme rozmrvené droždie, necháme speniť, poprášime mletou paprikou a zalejeme asi 300 ml vody a necháme zovrieť.

  2. 2

    Pridáme bujónovú kocku, zemiaky a rascu. Varíme ešte približne 10 minút, kým zemiaky nezmäknú.

  3. 3

    Nakoniec guláš osolíme, okoreníme a dochutíme roztlačeným cesnakom, majoránom a posekanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia