4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky olúpeme a nakrájame na tenké plátky alebo kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme rozmrvené droždie, necháme speniť, poprášime mletou paprikou a zalejeme asi 300 ml vody a necháme zovrieť.
- 2
Pridáme bujónovú kocku, zemiaky a rascu. Varíme ešte približne 10 minút, kým zemiaky nezmäknú.
- 3
Nakoniec guláš osolíme, okoreníme a dochutíme roztlačeným cesnakom, majoránom a posekanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu