Zemiakové noky s paradajkovo-smotanovou omáčkou
Foto: olinecka
Tieto noky má naučila moja dcéra,ktorá má veľmi rada rýchle varenie býva v Nemecku a tak toto jedlo pripravuje.Máme to radi,bol to aj náš Zobraziť celý popisTieto noky má naučila moja dcéra,ktorá má veľmi rada rýchle varenie býva v Nemecku a tak toto jedlo pripravuje.Máme to radi,bol to aj náš rýchly ,dnešný obed.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si uvaríme noky ja som dnes mala kúpené uvarime v slanej vode do ktorej sme pridali trocha oleja,aby sa nelepili.Na panvicu dáme kečup a nakrájané paradajky povaríme aby sa rozvarili.
-
2
Keď sú paradajky rozvarené ochutíme a okoreníme pridáme posekanú bazalku a zalejeme smotanou necháme prejsť varom a podávame.
-
3
Noky zmiešame s omačkou a podávame s nastryhanym syrom.Dobrú chuť!!!!Niekedy je potrebné zjesť aj ľahky obed,je to výborne jedlo!!!!
varecha.pravda.sk/recepty/domace-spenatove-gnocchi-fotore...