Zemiakové noky s paradajkovo-smotanovou omáčkou

Autor receptu: olinecka

Tieto noky má naučila moja dcéra,ktorá má veľmi rada rýchle varenie býva v Nemecku a tak toto jedlo pripravuje.Máme to radi,bol to aj náš rýchly ,dnešný obed.

15-20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Najprv si uvaríme noky ja som dnes mala kúpené uvarime v slanej vode do ktorej sme pridali trocha oleja,aby sa nelepili.Na panvicu dáme kečup a nakrájané paradajky povaríme aby sa rozvarili.
  2. Keď sú paradajky rozvarené ochutíme a okoreníme pridáme posekanú bazalku a zalejeme smotanou necháme prejsť varom a podávame.
  3. Noky zmiešame s omačkou a podávame s nastryhanym syrom.Dobrú chuť!!!!Niekedy je potrebné zjesť aj ľahky obed,je to výborne jedlo!!!!