Foto: patincatsomekitchen
Už dlho som chcela pripraviť dobré výdatné zeleninové jedlo. Husté, sýte a plné chutí. Nahrubo nakrájaná mrkva a cuketa mu pridávajú svoje čaro. Príprava Zobraziť celý popisUž dlho som chcela pripraviť dobré výdatné zeleninové jedlo. Husté, sýte a plné chutí. Nahrubo nakrájaná mrkva a cuketa mu pridávajú svoje čaro. Príprava je úplne jednoduchá, tak ho určite vyskúšajte
Postup
-
1
Vo veľkom hrnci rozohrejte olej. Pridajte cibuľu a opražte.
- 2
Pridajte nahrubo nakrájanú mrkvu, cuketu a ešte chvíľu opražte.
- 3
Zalejte vodou, pridajte bujón, prelisovaný cesnak, soľ a čierne korenie.
- 4
Pridajte lúpané rajčiny, bielu fazuľu a varte domäkka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ano, nenapisala som aka, je na cloveku, aku si vyberie. Niekto uprednostnuje rychlu pripravu a pouzije fazulu z konzervy, niekto si zasa radsej fazulu vopred namoci a pekne uvari :)
Tak toto ragú si pripravím,je to presne podľa mojej chuti.V mrazáku mám uvarený cícer,použijem ho miesto fazule.Milá Patinca...,tvoje receptíky sa mi páčia.