Zeleninová nátierka
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g |
|
1 zväzok |
|
1 PL |
|
50 g strúhaná |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umytú a očistenú reďkovku nadrobno nakrájame. Mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubšie. Petržlenovú vňať a pažítku nadrobno nasekáme.
- 2
Reďkovku a mrkvu vymiešame s rastlinnou nátierkou a pretlakom, dochutíme bylinkami, citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme.
- 3
Podávame s čerstvým chlebom alebo pečivom.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: