Foto: olinecka
Takto rýchlo sa dá pripraviť výborný koláč.Toto upečie aj začiatočnik a vyzerať bude,ako od profesionála.
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Cesto: | |
3 hrnčeky |
|
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1,5 PL |
|
1 |
|
3 PL |
|
3 PL |
|
1 pohár (alebo džem) |
|
podľa potreby (alebo mleté orechy) |
|
na plech |
|
na plech |
|
Postup
-
1
Do väčšej misy dáme múku,cukor,mlieko ,olej,vajce,kakao,slivkovy lekvar ,sódu bikarbonu dobré spolu premiešame mixerom alebo ručne.Cesto musí byť vlačné,aby nemalo hrudky.Hrnček som mala 3 dcl.
-
2
Cesto vylejeme na vymasteny a múkou vysypany plech 30x41 cm .Rúru si vyhrejeme na 200 stupňov.pečieme 30 minút .Upečeny necháme vychladnúť.
- 3
Koláč potrieme lekvarom alebo džemom ja som mala domáci jahodový a poprašime strúhanym kokosom alebo mletými orechami.Na dnešný deň sa hodí veď je Martina.Dobrú chuť.
- 3
Diskusia k receptu