Zapekaná zeleninka s kabátikom

jezibabka1 - bez fotkyjezibabka1, 18. februára 2010

Pridávam recept, lebo sa v tomto období hodí. Ja mám rada mäsko, ale tiez treba aj zmenu a tento recept som si oblubila preto, Zobraziť celý popisPridávam recept, lebo sa v tomto období hodí. Ja mám rada mäsko, ale tiez treba aj zmenu a tento recept som si oblubila preto, lebo doma ho maju radi a ja aspon nemusím mať čistu "burinku"

Suroviny

8 ks
6 ks
150g




Postup

  1. 1

    karfiol rozoberieme na ruzicky a uvarime v osolenej vode do polomäkka a scedime

  2. 2

    KABATIK-rozky nakrajame na kocky, pridame vajcia, cibulku, vnat, pazitku, sunku (dnes nie), vegetu a sol podla chuti, zamiesame a pridavame mlieko tak, aby kabatik nebol suchy, ale ani rozmoceny

  3. 3

    zapekaciu misu potrieme olejom, poukladame karfiol, prikryjeme kabatikom, navrch dame platky masla a pecieme v predhriatej rure, kym nieje kabatik zlatohnedy

  4. 4

    mame to radi so zemiakovou kasou alebo s varenymi zemiakmi s masielkom a k tomu dobry zeleninovy salat ( ten lubim aj ja a bez vsetkeho)

Diskusia k receptu

sovka62
Tak takéto môžem, musí to byť skvelé. Určite skúsim.
martamm
Nenapadlo by mi robiť "stratené kura" so zeleninou, ale nápad je to naozaj dobrý.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia