Pridávam recept, lebo sa v tomto období hodí. Ja mám rada mäsko, ale tiez treba aj zmenu a tento recept som si oblubila preto, Zobraziť celý popisPridávam recept, lebo sa v tomto období hodí. Ja mám rada mäsko, ale tiez treba aj zmenu a tento recept som si oblubila preto, lebo doma ho maju radi a ja aspon nemusím mať čistu "burinku"
Postup
-
1
karfiol rozoberieme na ruzicky a uvarime v osolenej vode do polomäkka a scedime
- 2
KABATIK-rozky nakrajame na kocky, pridame vajcia, cibulku, vnat, pazitku, sunku (dnes nie), vegetu a sol podla chuti, zamiesame a pridavame mlieko tak, aby kabatik nebol suchy, ale ani rozmoceny
- 3
zapekaciu misu potrieme olejom, poukladame karfiol, prikryjeme kabatikom, navrch dame platky masla a pecieme v predhriatej rure, kym nieje kabatik zlatohnedy
- 4
mame to radi so zemiakovou kasou alebo s varenymi zemiakmi s masielkom a k tomu dobry zeleninovy salat ( ten lubim aj ja a bez vsetkeho)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu