Zapekaná kačica

redakcia - fotkaredakcia, 21. októbra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
2 ks
3-4 strúčiky




Postup

  1. 1

    Očistenú kačicu osolíme. Dáme ju na rozohriatu masť a zo všetkých strán opečieme. V hrnci si na cibuli pripravíme svetlú zápražku, ktorú zalejeme studenou vodou a pridáme paradajkový pretlak, nadrobno pokrájaný cesnak a bobkový list.

  2. 2

    Osolíme a okoreníme čiernym korením. Zmes povaríme a precedíme na porcie mäsa.

  3. 3

    Pekáč prikryjeme a dáme dusiť. Vhodná príloha sú zemiaky alebo dusená ryža.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia