Foto: pavas
Tento recept som dostal od jedného dobrého kamaráta a pochutil aj manželke, ktorá tento druh mäsa práve nevyhľadávala. Mäsko je mäkké, ide pekne od Zobraziť celý popisTento recept som dostal od jedného dobrého kamaráta a pochutil aj manželke, ktorá tento druh mäsa práve nevyhľadávala. Mäsko je mäkké, ide pekne od kosti
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tenké plátky slaniny, ...
-
2
...kolieska cibule...
-
3
...a väčšie kúsky zajaca postupne zo všetkých strán opečieme.
-
4
Všetko vyberieme a pripravíme omáčku. Do šťavy pridáme korenie, sekanú petržlenovú vňať, bobkový list, horčicu a cukor. Osolíme, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme pivom a povaríme.
-
5
Do omáčky vložíme mäso, prikryjeme pokrievkou a dusíme do mäkka. Pred dovarením pridáme opečenú slaninu a cibuľu.
-
6
Podávame s chlebom.
Diskusia k receptu