Foto: mardo
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Je to dôležitá záležitosť. Vývar. A ja som na nu pozabudol, nuž, po tridsiatke si to môžem dovoliť. Vývar používam často, je to harmónia zeleniny v hrnci, ta vona mi chuti! Začneme s tým co budeme potrebovať. Môj vývar zostavujem z dvoch mrkiev, dvoch cibuli, stonkového zeleru, paradajky a petržlenovej vňati. Trosku netradične zeleninu najprv orestujeme, to preto ze pustí tu najlepšiu chuť. Všetku ju prekrojíme a bez oleja orestujeme, potom uz len zalejeme vodou a pridáme petržlenovu vnat. Behom desiatich minút je hotový. Ked varím, nechávam ho bublať na sporáku, hned vedľa. A myslím si ze je stokrát lepši ako ten co si kúpite v obchode.
teším sa na Tvoje kúzla kuchároviny :-))
ano je to lahky vyvar, pokial by som potreboval kuraci, hovadzi, pripravuju sa podobne ale aj s masom. tento ale pouzivam najcastejsie.
dakujem, vsetko co som mal zdokumentovane na foto som sem dal, popri vareni teraz uz aj s fotakom v ruke popridavam viac veci.