Vyprážané plnené šampiňóny
Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Jednoducho milujem huby v lete i v zime.
3 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Šampiňóny som umyla, osušila a odstránila som nožičku a pripravila priestor pre plnku.
- Pripravila som plnku tak, že som všetky suroviny zmiešala.
- Šampiňóny som trošku osolila a vložila som plnku.
- Nechala som zohriať masť a vkladala som do masti šampiňóny obalené vo vajíčku a v strúhanke a pomaly pražila, aby sa prepiekli aj z vnútra.
- Hotové som vykladala na kuchynským papierom vystlanú misu.
- Kým sa vyprážala šampiňóny, pripravila som si zemiakovú kašu. Podávala som ich so zeleninou. Prajem vám dobrú chuť.