Vyprážané bravčové medailóniky
Andrej Hurajt
executive chef spoločnosti TRINITY Hotels, 25. decembra 2013
executive chef spoločnosti TRINITY Hotels, 25. decembra 2013
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z opracovanej bravčovej panenky nakrájame medailóniky, zľahka ich naklepeme a osolíme, obalíme v trojobale a vypražíme.
- 2
Zemiaky uvaríme, scedíme, pridáme orestovanú cibuľku, topený syr, pažítku a zamiešame. Okraje formy vystelieme slaninkou, nakrájanou na plátky. Natlačíme do nej ochutenú zemiakovú zmes a vložíme ju do rozohriatej rúry na 180 °C. Zapekáme päť minút.
- 3
Z pochúťkovej smotany a ostatných surovín pripravíme omáčku, ktorou prelejeme zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu