Vianočný kapor na šampiňónoch

redakcia - fotkaredakcia, 21. decembra 2009
6
porcií
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
150 g
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Kapra umyjeme, rozdelíme na porcie, osolíme a polejeme citrónovou šťavou. Potrieme ho grilovacím korením a opečieme na oleji.

  2. 2

    Šampiňóny nakrájame na plátky a opražíme na oleji. Zatiaľ nastrúhame najemno mandle. Maslo rozpustíme, zahustíme múkou, pridáme k nej šampiňóny, soľ a trochu vody.

  3. 3

    Do tejto šťavy vložíme kapra a zohrejeme. Na záver ozdobíme mandľami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia