porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
10 ks (z predošlého dňa) |
|
400 ml |
|
100 g |
|
6 ks |
|
2 poháre |
|
200 g |
|
130 g |
|
1 ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Rúru predhrejte na 180 ° C. Rožky nakrájajte na kocky a dajte na chvíľku vyschnúť do rúry. Potom ich dajte do väčšej misy a zalejte trochou mlieka.
- 2
Maslo vymiešajte so soľou. Údené mäso nakrájajte nadrobno. Baby špenát s petržlenovou vňaťou prelejte vriacou vodou, zlejte, schlaďte ľadovou vodou, znovu zlejte a nechajte odkvapkať. Zelené lupene nakrájajte na drobno.
- 3
Oddeľte žĺtky od bielkov. Z bielkov a štipky soli vyšľahajte sneh. Žĺtky rozmiešajte a spolu so zvyškom mlieka vlejte do misy s rožkami.
- 4
Pridajte špenát s petržlenovou vňaťou, mäso, maslo a premiešajte, aby vznikla homogénna zmes. Potom pozvoľna vmiešajte sneh. Zapekaciu misku vyložte papierom na pečenie a zmes vyklopte a zarovnajte. Dajte piecť dozlatista na 50 minút.
Tiež plnka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu