Bezmäsitá verzia chilli con carne pre vegetariánov aj vegánov alebo len tak na odľahčenie jedálnička či hlavné jedlo počas pôstu. Dokonca aj bez lepku. Hotové za 20 minút.
20 minút
príprava
príprava
16 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
180 g |
|
500 g |
|
2 |
|
1 hlávka |
|
225 g |
|
255 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do vriacej vody vysypeme sóju, pridáme soľ a povaríme 5 minút. Môžeme pridať aj hovädzí bujón kôli chutí. Uvarenú sóju scedíme a necháme trošku odkvapkať.
- 2
V hlbokej panvici si speníme na kvapke oleja cibuľku a cesnak. Pridáme sóju a premiešame.
- 3
Okoreníme a posolíme podľa chuti a pridáme paradajky, kukuricu aj fazuľku. Necháme prejsť varom a odstavíme.
Ďalšie recepty:
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/fazula-s-masom-a-paprikou-fotor...