Tofu
Vegánsky hrniec s tofu
Autor receptu: ppetekal
Rýchle, zdravé, chutné.
3 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Nakrájame si cibuľu na drobno, ošúpeme a nastrúhame zázvor, umyjeme huby, tofu nakrájame na kocky (môžeme nahradiť kuracím mäsom).
- Na oleji speníme zázvor, chilli, rascu, na koniec cibuľu.
- Pridáme umyté a nakrájané kuriatka (môžeme nahradiť šampiňónmi).
- Keď huby zmäknú, pridáme tofu, podlejeme vodou a pridáme umytú červenú šošovicu.
- Šošovica keď zmäkne, mala by pojať celú vodu. Primešame umytý baby špenát (jedno balenie, môže byť aj mrazený). Celé premiešame, pridáme soľ, korenie a rozmarín najlepšie čerstvý.
- Servírujeme s kyslou smotanou a cesnakovou bagetkou.
|