4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
800 g |
|
1/2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
3 zrnká |
|
2 ks |
|
|
|
1,5 l |
|
|
|
Dresing: | |
300 ml |
|
1 zväzok |
|
1/2 ks |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najprv si pripravíme tzv. court bouillon – bujón na pozvoľné varenie na miernom ohni. Všetky ingrediencie dáme do hrnca a varíme asi 30 minút. Potom bujón scedíme do druhého hrnca a ešte do horúceho vložíme očistenú rybu a varíme asi 15 minút.
- 2
Acidofilné mlieko dáme do misky a ochutíme ho soľou a bielym korením, citrónovou šťavou a nasekaným kôprom.
- 3
Necháme 20 minút odležať a podávame s teplým lososom.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre