Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka na bezlepkovom toastovom chlebíku

Autor receptu: novalim

Rýchla večera alebo chutné raňajky? Vajíčková nátierka je obľúbená klasika, ktorá sa dobre hodí aj na bezlepkový chlieb.* Vyskúšajte ju s bezlepkovým chlebom z našej ponuky. V ponuke máme svetlý, tmavý alebo ľanový Linsi. Stačí ich len otoastovať do chrumkava, natrieť nátierkou a podávať s čerstvou zeleninou alebo šalátom.

4
porcie
15 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Uvarené a vychladnuté vajcia nakrájame na malé kúsky alebo roztlačíme vidličkou. Pridáme maslo, horčicu a vymiešame spolu na hladkú nátierku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
  2. Bezlepkový chlieb opečieme v hriankovači, natrieme nátierkou a ozdobíme mikrobylinkami.