Úžasná kuracia polievočka
Foto: Mony26
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny. Očistíme zeleninu a všetko vrátane vňate umyjeme. Do hrnca dáme variť najprv kuracie trupy, osolíme. Po cca 1/2 hodine vyberieme penu, pridáme zeleninu a ostatné suroviny i petržlenovú vňať. Varíme veľmi pomaly, aby sme mali vývar pekný číry.
- 2
Keď je všetko mäkké, vyberieme na tanier mäso a na druhý tanier zeleninu. Potom vývar precedíme cez sitko, ak je treba ešte dochutíme.
- 3
Na tanier si dáme uvarené rezance, zeleninu, obraté mäsko, zalejeme vývarom a posypeme posekanou petržlenovou vňaťkou. Dobrú chuť!
Tiež kuracia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ak pouzivas pyramidky na vyvar, ktore su vyrobene z plastiku,
pripajam link na velmi zaujimavy clanok
www.hlavnespravy.sk/plastove-cajove-vrecuska-uvolnuju-milia...