Tuniakový „tatarák“ s feniklom

Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 23. júla 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tuniakový „tatarák“ s feniklomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
30 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očisteného tuniaka pokrájame na veľmi malé kúsky a rozprestrieme na tanier.

  2. 2

    Obložíme nakrájanou červenou cibuľkou, kaparami, horčicou a vetvičkami fenikla. Osolíme morskou soľou a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením.

  3. 3

    Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom a môžeme podávať s čerstvým pečivom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist