Tuniakový „tatarák“ s feniklom
Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 23. júla 2019
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 23. júla 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očisteného tuniaka pokrájame na veľmi malé kúsky a rozprestrieme na tanier.
- 2
Obložíme nakrájanou červenou cibuľkou, kaparami, horčicou a vetvičkami fenikla. Osolíme morskou soľou a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením.
- 3
Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom a môžeme podávať s čerstvým pečivom.
Tiež „tatarák“:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu