Tuniakový „tatarák“
Tuniakový „tatarák“

Tuniakový „tatarák“ s feniklom

Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 23. júla 2019
Tuniakový „tatarák“ s feniklom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1,4 kg
200 g
100 g
100 g
250 g
300 g




Postup

  1. 1

    Očisteného tuniaka pokrájame na veľmi malé kúsky a rozprestrieme na tanier.

  2. 2

    Obložíme nakrájanou červenou cibuľkou, kaparami, horčicou a vetvičkami fenikla. Osolíme morskou soľou a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením.

  3. 3

    Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom a môžeme podávať s čerstvým pečivom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia