Orechová chuťovka
Orechová chuťovka

Orechový „tatarák“

Matej Dovičovič
šéfkuchár reštaurácie Al Trivio Centrál v Bratislave, 31. októbra 2020
Orechový „tatarák“
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

500 g
100 g




Postup

  1. 1

    Vlašské orechy rozmixujeme na menšie kusy, nemali by byť pomleté na prach, takže ich nemelieme na mlynčeku, ale rozsekáme mixérom. Ak nemáme mixér, nasypeme orechy do mikroténového vrecka a tĺčikom na mäso rozbijeme na menšie kusy.

  2. 2

    Potom k orechom pridáme na kocky nakrájanú šalotku a premiešame s ostatnými surovinami podľa svojej chuti. Podávame s opečeným kváskovým chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia