Orechový „tatarák“
Matej Dovičovič
šéfkuchár reštaurácie Al Trivio Centrál v Bratislave, 31. októbra 2020
šéfkuchár reštaurácie Al Trivio Centrál v Bratislave, 31. októbra 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Vlašské orechy rozmixujeme na menšie kusy, nemali by byť pomleté na prach, takže ich nemelieme na mlynčeku, ale rozsekáme mixérom. Ak nemáme mixér, nasypeme orechy do mikroténového vrecka a tĺčikom na mäso rozbijeme na menšie kusy.
- 2
Potom k orechom pridáme na kocky nakrájanú šalotku a premiešame s ostatnými surovinami podľa svojej chuti. Podávame s opečeným kváskovým chlebom.
Tiež chuťovka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu