Foto: dorisa
Dostali sme chuť na nejakú nátierku. V špajzi boli tuniakové konzervy, nátierka bola za pár minút.
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Suroviny na nátierku.
-
2
Do vyššej misy dáme tuniaka z konzervy, zbaveného šťavy, alebo oleja, paradajkový pretlak , horčicu...
-
3
...nakrájané cibuľu, syr , okoreníme.....
-
4
...pridáme pretlačený cesnak
-
5
Ponorným mixérom všetko dohladka rozmixujeme. Podľa potreby dochutíme soľou.
-
6
Tu je hotová nátierka.
-
7
Podávame s nakrájanou pažitkou. Dobrú chuť.
-
8
Syr Jánošík, niekedy veľmi dobrý kvalitný syr ,trojuholníky, teraz je už len dobrý, málo kedy ho dostať. Keď ho vidím v obchode, kupujem. Páči sa mi , že nie je mäkký roztierateľný.
Diskusia k receptu