Grilovaná treska s rukolovým šalátom
Foto: palma
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybu zbavíme šupín a každý filet položíme na samostatný kúsok alobalu. Filety osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, polejeme olejom a zabalíme do alobalu.
- 2
Grilujeme približne 20 - 25 minút.
- 3
Zrelé mango očistíme a nakrájame na menšie kocky, cherry paradajky prerežeme na polovice. Opatrne premiešame s umytou rukolou, dochutíme korením a soľou a nakoniec pokvapkáme olejom.
Tiež grilovaná treska:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu