Grilovaná treska
Grilovaná treska

Grilovaná treska s rukolovým šalátom

palma - fotkapalma, 25. mája 2017. Komerčný recept.
Grilovaná treska s rukolovým šalátom
Foto: palma
4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 filety
120 g
1 ks (zrelé)
150 g
4 PL
z 1 citróna




Postup

  1. 1

    Rybu zbavíme šupín a každý filet položíme na samostatný kúsok alobalu. Filety osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, polejeme olejom a zabalíme do alobalu.

  2. 2

    Grilujeme približne 20 - 25 minút.

  3. 3

    Zrelé mango očistíme a nakrájame na menšie kocky, cherry paradajky prerežeme na polovice. Opatrne premiešame s umytou rukolou, dochutíme korením a soľou a nakoniec pokvapkáme olejom.

Diskusia k receptu